• یکشنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403082719570
  • خبرنگار : 30058

یک مسئول خبر داد:

تولید ۳۱۸ محصول در حوزه امنیت غذایی توسط محققان دانشگاه آزاد اردبیل

تولید ۳۱۸ محصول در حوزه امنیت غذایی توسط محققان دانشگاه آزاد اردبیل

ایسنا/اردبیل معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از اجرای سه طرح برای تولید ۳۱۸ محصول در حوزه امنیت غذایی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

محمد ضعیفی‌زاده ۲۸ آبان در جمع خبرنگاران، با اشاره به تولید ۳۱۸ محصول در حوزه امنیت غذایی، گفت: در مورد امنیت غذایی سه طرح را در حال اجرا داریم، یکی از این طرح‌ها، طرح پروهیل در مورد عصاره و میکس انواع گیاهان دارویی است.

وی افزود: این محصولات خاصیت درمانی، تغذیه و انرژی‌زا دارند و شرکت سازنده به تولید نهایی رسیده و گردش مالی نسبتاً بالایی دارد و جزو شرکت‌هایی است که هم هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و هم دانشجویان در آنجا مشغول به کار هستند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تصریح کرد: محصول دوم تولید عسل برای بیماری‌های خاص مانند دیابت، آلزایمر و ترک اعتیاد است که فرد فقط با خوردن یک قاشق عسل موارد مورد نیاز خود را تأمین می‌کند.

وی گفت: مورد بعدی که در حوزه امنیت غذایی کار شده و در مرحله اخذ مجوز است، تولید قرص چای با منشأ گیاهی است که در زمینه‌های مهار دیابت، پروستات و غیره مفید است.

ضعیفی‌زاده خاطرنشان کرد: تولید این قرص‌ها اکنون در مرحله اخذ مجوز از سازمان غذا و داروست که در صورت اخذ مجوز تولید نهایی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha