به گزارش ایسنا، «عدنان ابوحسنه» مشاور اطلاعرسانی آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا)، قوانین تصویب شده پارلمان رژیم صهیونیستی علیه بزرگترین سازمان بینالمللی که بیش از ۳۱ هزار کارمند فلسطینی و صدها کارمند بینالمللی در آن کار میکنند و در کرانه باختری، قدس شرقی، نوار غزه، اردن، سوریه و لبنان فعالیت دارد را خطرناک و بیسابقه دانست.
وی تاکید کرد: این قوانین بیسابقه آنروا را تهدید میکند. کشورهای زیادی وجود دارند که ممکن است کاری را که اسرائیل کرد، انجام دهند.
ابوحسنه به القدس العربی گفت: کنست 2 قانون را برای تعطیلی فعالیت آنروا تصویب کرد. قانون اول فعالیت آنروا را در مناطق تحت سیطره اسرائیل یعنی قدس شرقی منع میکند. آنروا کلینیکها و مدارسی در آنجا دارد. همچنین مرکز آنروا در محله شیخ جراح و مرکز عملیات کرانه باختری و مرکز کمیسر کل و بعضی دفاتر برخی سازمانهای بینالمللی وجود دارند. قانون دوم ارتباط با آنروا را منع میکند که شامل منع ورود کادرهای وابسته به آنروا و منع صدور ویزای ورود از سوی مقامات اسرائیلی است.
وی افزود: علاوه بر این 2 قانون کابینه اسرائیل تصمیم به لغو توافق امضا شده با آنروا در سال ۱۹۶۷ گرفت که شامل حمایت از تاسیسات آنروا و آزادی عمل کارمندان آن و مصونیتهای دیپلماتیک و آزادی عمل آن در کرانه باختری، غزه و قدس شرقی است اما تاکنون این قوانین به صورت عملی اجرا نشده و ما به فعالیتهای خود در قدس غزه و کرانه باختری ادامه میدهیم. فعالیت آنروا در نوار غزه نیز مثل قبل ادامه دارد. تماس با مقامات اسرائیلی چه به صورت مستقیم و چه از طریق سازمانهای بینالمللی نیز ادامه دارد. هزاران تن از کارمندان آنروا در نوار غزه در کلینیکها و مراکز توزیع کمکهای غذایی فعالیت دارند.
ابوحسنه گفت: جزئیات فنی درباره لغو معافیتهای مالیاتی و توقف حوالههای بانکی ویژه آنروا وجود دارد که اجرای این قوانین میتواند عملا منجر به توقف عملیات آنروا در کرانه باختری، غزه و قدس شود.
انتهای پیام
نظرات