علیرضا فیروزیان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: کارشناسان واحد بهداشت محیط این شبکه طی بازرسیاز دو واحد نانوایی و دو فروشگاه، ۷۲۴ کیلوگرم نمک خوراکی فاقد مجوزهای بهداشتی شناسایی و توقیف کرده و واحدهای متخلف به مرجع قضایی معرفی شد.
وی افزود: کشف و ضبط ۸۰ بطری رنگ غذا و شربت رنگی فاقد مجوز بهداشتی در یک فروشگاه در شهر آران و بیدگل از دیگر ماموریتهای کارشناسان بهداشت محیط بود که پرونده متخلف جهت رسیدگی قانونی به مرجع قضایی فرستاده شد.
سرپرست شبکه بهداشت آران و بیدگل، تصریح کرد: استفاده از رنگهای غیرمجاز در تهیه شربتهای رنگی مانند گلاب و عرقیجات خوراکی، احتمال بروز بیماریهای گوارشی، بیماریهای کبدی و کلیوی در مصرف کنندگان را افزایش میدهد که آثار زیبانبار آن بر روی افراد آسیبپذیر مثل کودکان، زنان باردار و سالمندان بیشتر است.
فیروزیان تاکید کرد: نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط با جدیت و به صورت مستمر ادامه دارد و با هرگونه تخلف در چرخه تولید و عرضه محصولات سلامت محور که تهدید علیه سلامت جامعه محسوب میشود بهصورت قانونی برخورد خواهد شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل تصریح کرد: خط مشی این مرکز، تلاش جهت حفظ سلامت جامعه و کمک به بهبود سطح کیفی مواد مصرفی سلامت محور است و سامانه تلفنی ۱۹۰ آماده دریافت گزارش شهروندان در زمینه رسیدگی به تخلفات بهداشتی است.
وی گفت: محصولات غذایی باید دارای کد بهداشتی بوده و شهروندان میتوانند برای بررسی کنترل اصالت کد درج شده بر روی محصولات از طریق سایت fdaxrm.ir اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات