محمد مدرسی در نخستین نشست هماندیشی مدیران و معاونان امور بینالملل منطقه هفت دانشگاهها که در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد، بر تقویت همکاریهای بینالمللی در حوزههای دریایی، انرژی و کشاورزی تاکید کرد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس، در ابتدای این نشست با اشاره به قدمت ۳۳ ساله این دانشگاه، از حضور ۵ درصد دانشجویان بینالمللی در این دانشگاه خبر داد.
وی با بیان اینکه دانشگاه خلیج فارس در تلاش است تا با بهرهگیری از ظرفیتهای منطقهای استان بوشهر، همکاریهای بینالمللی خود را در حوزههای دریایی، انرژی و نخلستان تقویت کند، همایش دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی را یکی از رویدادهای مهم در این زمینه دانست.
مدرسی افزود: خروجیهای این همایش که در اواخر آذرماه برگزار میشود، کاربرد مستقیم در صنایع پتروشیمی دارد و از حمایت این صنایع نیز برخوردار است.
در ادامه امید رضاییفر، رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قابلیتهای منطقه را نزدیکی به صنایع مهم مثل پتروشیمی، نفت و گاز و هسته ای، کشاورزی های خاص( در حوزه های نخلستان و کشت دریایی) برشمرد.
رضایی فر در ادامه به قابلیتهای ویژه استان بوشهر و دانشگاه خلیج فارس در حوزههای دریا، انرژی و نخلستان اشاره کرد و بر اهمیت تعریف پروژههای مشترک بینالمللی در این زمینهها تاکید کرد.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به علاقهمندی کشورهای عضو بریکس و شانگهای به پروژههای دانشجویی، پیشنهاد همکاریهای مشترک با این کشورها را مطرح کرد.
وی همچنین بر اهمیت توسعه دریامحوری در دانشگاه خلیج فارس به عنوان یک مزیت نسبی تاکید کرد.
وی در ادامه، دو موضوع مهم برای توسعه روابط بینالمللی دانشگاهها مطرح کرد: اول، استفاده از ظرفیت ایرانیان متخصص و هیئت علمی خارج از کشور که با دانشگاه و شهر ارتباط دارند؛ و دوم، جذب نخبگان جهانی.
با توجه به این نشست و تاکید بر اهمیت توسعه همکاریهای بینالمللی، انتظار میرود دانشگاه خلیج فارس گامهای موثری در جهت ارتقای جایگاه علمی خود در سطح بینالمللی بردارد.
انتهای پیام
نظرات