حجتالاسلام و المسلمین سید مصطفی حسینی امروز (دوشنبه ۲۱ آبان ماه) در محفل انس با قرآنکریم که به مناسبت هفته قرآن و عترت در زنجان برگزار شد با اشاره به اینکه هیچ خسارتی بدتر از بیقرآن بودن نیست، عنوان کرد: قرآن در لغت به معنای «خواندنی» است و هرکس این کتاب را نخواند و با آن زندگی نکند دچار خسران بزرگی شده است.
وی اظهار کرد: جشنوارهها، رویدادها و محافل قرآنی یک درگاه و مدخل زیبا برای ورود به عرصههای ناشناختهای است که قرآن برای ما آشکار میکند.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان تصریح کرد: قرآن علم است. کتاب هدایت است و سعادت و صلاح بشر، منوط و مبتنی بر خواندن این کتاب است و بدون خواندن آن نمیتوان به اکسیر انسانساز و زندگیساز آن دست یافت.
امام جمعه زنجان افزود: قرآن موجودی حیّ است که تجلی کتبی آن در دسترس ما قرار دارد. همانطور که امام عصر(عج) حیّ و حاضر است و حدیث ثقلین یک دلیل روایی بر جداییناپذیر بودن این دو از یکدیگر است و اگر در جستجوی امام زمان خویش هستیم باید به دنبال قرآن باشیم.
در ادامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: دین سبک زندگی و مجموعهای از باورها است که رفتارهایی را به دنبال دارد.
حجتالاسلام مجید نقیلو اظهار کرد: دین آمده است تا دنیایی بسازد که امکان زندگی لذتبخش برای همه فراهم شود.
او با بیان اینکه خداوند در قرآن فرموده است که انسان را در رنج و سختی آفریدم، عنوان کرد: زندگی مسیر همواری نیست و باید با سختیها مواجه شد. اما شرط زندگی این است که از سختیهای مسیر لذت ببریم.
وی ادامه داد: همه صخرهها و تپههای عالم در مقابل انسان سنگریزهای بیش نیست.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه خداوند جبرائیل و اسرافیل و میکائیل را به پای انسان انداخته است، بیان کرد: انسان نه برای زجر بلکه برای لذت بردن به این دنیا آمده است.
انتهای پیام
نظرات