• یکشنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403082014369
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

با صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد و نان کامل انجام شد؛

آغاز تولید نان سبوس دار در زاهدان

آغاز تولید نان سبوس دار در زاهدان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد و نان کامل برای اولین بار در استان سیستان و بلوچستان، تولید نان کامل در زاهدان شروع شد.

دکتر مصطفی صالحی زاده در گفت وگو با ایسنا، افزود: در راستای تشویق خانواده ها به استفاده از نان کامل به عنوان بهترین و سالمترین نان، برای یک کارخانه و یک واحد تولیدی، مجوز ساخت آرد و نان کامل صادر شد.

وی افزود: استفاده از نان کامل و سبوس‌دار به دلیل اینکه دارای فیبر، منیزیم، برخی ویتامین ها و آنتی اکسیدن می باشد، برای پیشگیری و کمک به درمان بیماری‌هایی از جمله اضافه وزن و چاقی، فشارخون بالا، دیابت، چربی خون توصیه می شود.

وی ادامه داد: چندین واحد تولیدی آرد نیز ضمن تامین منابع مالی لازم به دنبال تجهیز و راه اندازی خطوط تولید آرد، نان و فرآورده‌های آردی بر پایه آرد کامل هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha