دکتر بهروز کارخانهای شنبه ۱۹ آبان در جلسه هم اندیشی برگزاری اولین کنگره بینالمللی پرستاری و مامایی ابن سینا، اظهار کرد: برای اولین بار کنگره بینالمللی دانشجویی پرستاری و مامایی ابن سینا در استان همدان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه محور این کنگره صیانت از خانواده و جوانی جمعیت است ، تصریح کرد: اولین کنگره بینالمللی پرستاری و مامایی ابن سینا ۲۳ و ۲۴ آبان ماه در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به انجام ۳۰ سخنرانی در این کنگره، افزود: تاکنون ۱۲۲ پوستر به صورت مقاله پذیرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: بحث چالشها و موانع فرزندآوری، هوش مصنوعی در پرستاری و مامایی، مراقبت از بیماریهای مزمن، آموزش و پژوهش، طب مکمل در پرستاری و مامایی و... از جمله محورهای این کنگره است.
کارخانهای با بیان اینکه این کنگره یکی از راهکارهای شناخته شدن همدان است، اظهار کرد: هشت مهمان خارجی در این کنگره شرکت کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید برجذب توریست سلامت، خاطرنشان کرد: پذیرش بیماران منطقه و ارتباط با دنیا از نکات مهمی است که هرچه بیشتر باشد برای شناخته شدن استان بهتر است بنابراین باید از کشورهای منطقه شروع کنیم ضمن اینکه هم در نگهداشت پزشکان و کادر درمان و هم در درآمدزایی برای استان موثر است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این جلسه با تأکید براینکه موضوع جمعیت یکی از چالشهای ملی و محلی بوده که توسعه پایدار ما را در حوزه امنیت و سلامت تهدید میکند، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان جوانی جمعیت را اولویت اول پژوهش خود در نظر گرفته است.
دکتر شکوهی افزود: دانشگاه علوم پزشکی همدان در قامت یک دانشگاه نسل چهارم که دانشگاه پاسخگو به نیازهای جامع محسوب میشود اولویتها و چالشهای جامعه را درنظر گرفته و اولویتهای تحقیقات خود را براساس این چالشها قرار میدهد.
وی با تأکید براینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان حمایت جدی و صددرصدی از طرحهای جوانی جمعیت دارد، خاطرنشان کرد: سال گذشته برگزاری این کنگره در حوزه جوانی جمعیت مطرح شد و با توجه به اینکه جوانان میتواند در اجرای این برنامه نقش اساسی داشته باشند مسئولیت اجرای این کنگره را به دانشجویان واگذار کردیم.
شکوهی با بیان اینکه این کنگره به صورت بینالمللی و به صورت حضوری و نیمه حضوری برگزار میشود، یادآور شد: یکی از اهداف اصلی برگزاری همایش ایجاد فرهنگ و گفتمان در دانشگاه و دانشجویان است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره کاربردی بودن نتایج این مقالات در جوانی جمعیت، اظهارکرد: قصد داریم تعدادی از این مقالات را در مجله پرستاری مامایی دانشکده به چاپ برسانیم تا نتایج به صمع و نظر دانشجویان و متولیان برسد ضمن اینکه دانشگاه علوم پزشکی در موضوع جوانی جمعیت ۲۵ درصد اثرگذاری داشته و بقیه مرتبط با عملکرد سایر ادارات است.
وی با تأکید براینکه دانشگاه علوم پزشکی نقش تبیین کننده و تصمیمسازی دارد، ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی باید آگاهی و اطلاعات مورد نیاز را به جامعه پمپاژ کند. ضمن اینکه با وجود اینکه مهمترین چالش ملی و محلی ما تولد است ولی کسانی هستند که با رشد جمعیت مخالف هستند.
شکوهی افزود: نمیتوانیم مشخصاً پیشبینی کنیم چقدر میتواند در حوزه رشد جمعیت اثرگذار باشد ولی اطلاعاتی که از جامعه دانشگاهی وارد جامعه میشود مورد اعتماد است و میتوانیم نتیجه کنگره را برای رشد جمعیت و سواد جمعیت جامعه مثبت ارزیابی کنیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه دانشگاه علاوه بر سلامت در اشتغال و اقتصاد هم ورود کرده است، یادآور شد: در حوزه تامین سلامت آب و نظارت بر سلامت آب استان به نیازهای اجتماعی جامعه کمک میکنی و امیدواریم اثرات مثبت این کنگره را در سالهای آتی شاهد باشیم، ضمن اینکه موضوع جمعیت نیازمند این است که مسئولان متولی به وظایف و تکالیف خود عمل کنند.
انتهای پیام
نظرات