محمدحسین اعرابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری امروز ۱۹ آبانماه در این آیین ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س)، روز پرستار و روز رادیولوژی، اظهار کرد: ویژگی حضرت زینب (س) صبر و شکیبایی بود که بعد از شهادت سیدالشهدا در نهضت کربلا اثرگذار بودند که این امر نشان از عظمت این بزرگوار است.
وی در ادامه افزود: در جهت رضایتمندی بهتر و بیشتر کارکنان به ویژه جامعه پرستاری آنچه در حد توان ما بوده تلاش کردیم، البته اولین هم وغم ما پرداختی پرسنل بوده و هست که تاکنون حدود ۲۰ تعرفه پرستاری پرداخت شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بسیار شرمندهایم که هنوز نتوانستهایم بخش ناچیزی از مطالبات آنها را پرداخت و به روز کنیم، البته تلاش میشود در روزها، ماهها، سالهای آینده با قولهایی که داده شده وضعیت بهتری از لحاظ پرداختیها داشته باشیم.
اعرابی بیان کرد: خوشبختانه مسائل، مشکلات و معوقات پرستاران کوچکترین خدشهای به خدمترسانیها وارد نمیکند، کما اینکه خدمترسانی به مردم بزرگترین عبادت است و مقام معظم رهبری اشاره کردند که هر حرکتی از پرستار میتواند یک حسنه باشد، در حقیقت هدف همه ما رسیدن به کمال است که مهمترین عامل رسیدن به کمال، ایمان و عمل صالح است.
وی تاکید کرد: در زمان کرونا زحمات و ایثارگری جامعه پرستاری واقعا قابل تقدیر بود، گرچه این ایثارگریها همچنان ادامه دارد، از طرفی اطلاعات جامعه نسبت به این خدمات و ایثارگریها بهتر شده که نشان از اعتماد آنها به خدمات جامعه پرستاری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نظام سلامت یک زنجیره به هم پیوسته است، تصریح کرد: پرستار رابط میان جامعه، پزشک، بیمار و نظام سلامت است که نظام ثقل آن جامعه پرستاری و پرستاران هستند که نه تنها بحث مراقبت و درمان را انجام میدهند بلکه در بحث مدیریتی هم بسیار تاثیرگذارند.
اعرابی اضافه کرد: در حقیقت بحث اعتباربخشی که در بیمارستان انجام میشود پرستاران میتوانند نقش مثبتی داشته باشند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از سال ۹۳ در راستای توانمندسازی پرستاران در مقطع تحصیلات تکمیلی رشته پرستاری جذب دانشجو داشته که تقاضا میشود دانشکده پرستاری و اساتید در به روز کردن علم پرستاران در بخش بیمارستانی تلاش کنند.
اعرابی افزود: رئیس جمهور، وزرا و ... واقف بر مسائل و مشکلات جامعه پرستاری هستند که از مسئولان استانی تقاضا میشود حداقل شاهد حمایتهای مادی و معنوی از این قشر باشیم.
همچنین زهرا ایازی، رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به فعالیت حدود ۳۰۰۰ نفر کادر پرستار در استان، گفت: حدود ۸۰ درصد جامعه پرستاری استان را خانمها و ۲۰ درصد را آقایان تشکیل میدهند که به عنوان بزرگترین و محوریترین ارکان نظام سلامت برای بهبودی بیماران و تسکین آلام دردمندان، نقش آفرینی میکنند.
وی پیگیری مطالبات پرستاری، اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری و برقراری فوق العاده خاص، پیگیری جذب کادر پرستاری بهصورت استخدام، تمدید طرح و قرارداد ساعتی و تدوین دستورالعمل انتخاب مدیران پرستاری در سطوح مختلف و عدالت محوری را از جمله اقدامات صورت گرفته برشمرد.
ایازی همچنین به اجرای برنامه(PNP)ارزیابی مهارتهای بالینی و تقویت دانش و مهارت پرستاری استان، تدوین شیوهنامه یکسان پوشش حرفهای کادر پرستاری، برگزاری جشنواره کادر پرستاری طرحی برتر، بهرهمندی از مزایای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و..... اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات