امید مقیمی منفرد در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: لوازم بهداشتی تولید ایران از سازمان غذا و داروی هر استان مجوز گرفته و شناسه اصالت، کد IRC و نشان سیب سلامت دریافت میکنند.
وی اضافه کرد: این محصولات به صورت مستمر کنترل شده و بازدیدهایی از واحدهای تولیدی آنان انجام میشود.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: این محصولات به آزمایشگاه ارسال و نتیجه آزمایش بررسی شده و چنانچه مشکلی داشته باشند برخورد قانونی با خاطیان انجام میشود در غیر این صورت توزیع خواهند شد.
مقیمی ادامه داد: محصولات وارداتی مجوز وزارت بهداشت داشته و مشکلی ندارند، اما بخشی از محصولات آرایشی که از مرز وارد میشوند، هیچگونه مجوزی ندارند قاچاق محسوب میشوند.
او تاکید کرد: برروی کالاهای ایرانی شناسه و کد اصالت وجود دارد و اگر این کد را در سایت غذا و دارو وارد کنند، اطلاعاتی مانند استان تولیدی، کدام معاونت مجوز صادر کرده، شماره پروانه و تاریخ تولید و انقضاء مشخص است.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه محصولات خارجی که بدون IRC وارد میشوند قاچاق هستند برای مثال مواد آرایشی از جنوب وارد شدند و مکان تولید و نحوه حمل و نقل و طریقه نگهداری آنها مشخص نبود و هیچگونه مجوز ورود و برگه آنالیزی نداشتند، بیان کرد: در شش ماهه اول امسال با ۲۲۳ بازرسی منجر به کشف ۷۹۰ قلم کالای آرایشی قاچاق به ارزش ۶۲۵ میلیون و ۳۱۵ هزار ریال کشف شده است.
مقیمی عنوان کرد: با نصب پوستر و بنر در سطح شهر و برگزاری کلاسهای آموزشی برای اصناف آرایشی و بهداشتی فرهنگسازی در مورد استفاده از لوازم آرایشی مجوزدار صورت گرفته است.
وی گفت: همچنین در شش ماهه اول امسال با ۹۱ مورد بازرسی منجر به کشف، ۴۵۴ قلم اقلام غذایی به ارزش ۴۳۸ میلیون ریال کشف شده است.
انتهای پیام
نظرات