امیر حسنزاده شامگاه ۱۶ آبانماه در تشریح برنامههای سفر به شهرستان قلعهگنج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این سفر با هدف سرکشی و کنترل پروژههای در دست اجرا و حرکت به سمت توسه متوازن صورت گرفت.
وی با اشاره به برگزاری جلسه با حضور تیم اقتصادی استاندار کرمان و امام جمعه، فرماندار، رئیس دادگستری قلعهگنج و مدیران کل جنوب استان، تاکید کرد: راهبرد ما حرکت به سمت توسعه متوازن در جنوب استان کرمان است.
حسن زاده گفت: تولید محصولات صادراتمحور، ارزشآور، دارای بهره بالا و کم آببَر از جمله راهبردها در حوزه کشاورزی در جنوب استان کرمان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه تاکید بر کار تیمی و همچنین توسعه اکتشافات، توجه به صنایع پاییندستی و فرآوری در حوزه معدن در جنوب استان داریم ضمن اینکه ایجاد زمینه مهارتآموزی و ترییت نیروی ماهر از دیگر راهبردهای پیشبینیشده است.
وی در ادامه با اشاره به دو پروژه مهم در شهرستان قلعهگنج شامل گلخانه شهرک صنعتی کشاورزی با وسعت ۲۴ هکتار و کارخانه ۱۵ هزار تنی کنسانتره مس، اظهار کرد: فاز نخست گلخانه قلعهگنج به مساحت هشت هکتار به بهرهبرداری رسیده و محصولاتش صادر میشود و در بازدیدی که امروز از مراحل کار در این پروژه داشتیم، تصمیماتی برای اجرای فازهای بعدی اتخاذ شد.
حسن زاده افزود: مقرر شد از تسهیلات ملی حوزه جهاد کشاورزی برای تکمیل پروژه گلخانه ۲۴ هکتاری قلعهگنج استفاده شود و بانک کشاورزی نیز تسهیلاتی را به این گلخانه پرداخت کند.
معاون استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود پهنه معدنی قابل توجه در منطقه رمشک از توابع شهرستان قلعهگنج و بازدید از این پهنه معدنی گفت: از حدود دو سال قبل کارخانه کنسانتره مس توسط بخش خصوصی در منطقه رمشک کلید خورد و به ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و انشاءالله تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
وی بیان کرد: برای مشکل برق این کارخانه با مصوبهای که با دستور وزیر صمت گرفته شد، قرار است ایمیدرو برای انتقال خط برق تا دو سال آینده اقدام کند، اما کارخانه با ژنراتورهای خریداریشده توسط بخش خصوصی آغاز بهکار خواهد کرد.
حسن زاده همچنین از طرح مشکل سوخت کارخانه کنسانتره قلعهگنج توسط مدیران ارشد شهرستان در ستاد رفع موانع تولید استان کرمان در آیندهای نزدیک خبر داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان همچنین اظهار کرد: خرید از داخل شهرستان قلعهگنج برای تامین نیازهای معدن و انتقال حساب شرکتهای معدنی به استان در سفر به قلعهگنج مورد پیگیری قرار گرفت که قولهای مساعدی در اینباره داده شد.
وی ایجاد زمینه برای راهاندازی دورههای فنی و حرفهای در قلعهگنج با هدف تربیت نیروهای ماهر در بخشهای مختلف از جمله معدن و کشاورزی با اختصاص ساختمان توسط فرماندار و امام جمعه این شهرستان را از دیگر دستاوردهای سفر به قلعهگنج برشمرد.
حسن زاده در پایان جنوب استان کرمان را سرشار از ظرفیتها، استعدادها و نیروی انسانی متعهد و پایکار دانست و افزود: جنوب کرمان محروم نیست و ظرفیتهای کمنظیری دارد و انشاءالله با کمک مردم و بخش خصوصی و فراهم کردن زیرساختها توسط دولت شاهد ورود سرمایهگذاران و توسعه متوازن در منطقه باشیم.
انتهای پیام
نظرات