یدالله رحمانی روز چهارشنبه در نشست شورای سیاست گذاری هفته پژوهش گفت: پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد باید یک جریان مستمر میان دانشگاه و دستگاه های اجرایی باشد و نباید تنها محدود به هفته پژوهش شود.
وی با بیان اینکه پژوهش باید کاربردی و مبنای تصمیم مدیران باشد و تاکید داریم که ارتباط میان دانشگاه و دستگاه های اجرایی یک ارتباط تنگاتنگ باشد،اظهارکرد: آنچه به عنوان نتیجه مطالعات و پژوهش ارائه میشود باید خط مشی همه دستگاههای اجرای باشد و بر همین اساس برنامه ریزی، اجرا و میدانی شوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: جلسات پژوهش باید توام با تبادل نظرهای علمی و جدی همراه باشد نه اینگونه که دستگاهها و دانشگاه هر کدام یک مسیر جداگانهای را انتخاب کنند.
رحمانی با اشاره به در پیش بودن هفته پژوهش در آذرماه تصریح کرد: فرصت محدود است تلاش کنیم نمایشگاهی در خور شان استان از دهم تا چهاردهم آذرماه برگزار شود و فعالین در بخش پژوهش مورد تجلیل قرار گیرند.
وی با تاکید براینکه در انتخاب پژوهشگران باید عدالت رعایت و پژوهشگران شایسته انتخاب شوند، ادامه داد: دستورالعملهای ۱۶ گانه اجرا و کمیته های ۱۱ گانه ذیل کارگروه برای فعالیت های هفته پژوهش تشکیل شوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: خواهان همکاری همه دستگاه های اجرایی، مراکز علمی و دانشگاه ها در برگزاری برنامه هفته پژوهش شد و تاکید کرد که کمیته کارشناسی برای احصاء و تامین امکانات لازم و رفع کمبودها جهت برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش تشکیل و فعال شود.
رحمانی با بیان اینکه از دانشگاه انتظار می رود به عنوان دبیر هفته پژوهش همه ظرفیت ها را بکار بندند تا جزء استان های برتر در هفته پژوهش باشیم تصریح کرد: چرا که این ظرفیت و پتانسیل به دلیل وجود نخبگان علمی و بالا بودن سطح کیفی آموزش و پژوهش در استان وجود دارد.
وی به دلیل اهمیت جلسات مربوط به هفته پژوهش خواستار حضور مدیران کل و روسای دانشگاه ها در جلسات شد و گفت: برای هر چه بهتر تصمیم گیری جهت برگزاری برنامه های هفته پژوهش، شخص مدیر دستگاه و یا دانشگاه در جلسات حاضر شوند.
به گزارش ایسنا، رحمانی تاکید کرد: گزارشی از عملکرد دستگاههای اجرایی در هفته پژوهش در صدا و سیما و رسانهها ارائه شود، ضمن اینکه انتظار داریم از سوی رسانهها و صدا و سیما نسبت به پوشش و انعکاس برنامههای هفته پژوهش طی این مدت تلاش بیشتری به عمل آید.
انتهای پیام
نظرات