رضوان حکیمزاده در حاشیه بازدید از مدارس آبادان که امروز (۱۶ آبانماه) انجام شد، اظهار کرد: اگر مدیران و معلمان ایده گسترش مهارتآموزی را داشته باشند با کمترین امکانات هم میشود فرصتهایی فراهم کرد تا دانشآموزان در تلفیق با درس خواندن، مهارت لازم را یاد بگیرند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: باید از همه امکانات موجود در مدارس استفاده شود تا در کنار انتقال مفاهیم کتابهای درسی، مهارتآموزی جزو برنامههای درسی باشد و این فرصت برای دانشآموزان ایجاد شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره برگزاری نمایشگاه و استفاده از دستسازههای دانشآموزان در برخی از مدارس آبادان، گفت: ساحتهای ششگانه سند تحول بنیادین، فعالیتهای پیشبینی شده و مهارتهای مورد توجه قرار گرفته به گونهای است که همه ساحتها را پوشش میدهد بنابراین این موضوع به دانشآموزانی که استعدادهای متنوعی دارند، کمک میکند تا با توجه به علاقه خود در یکی از این فعالیتها شرکت کنند.
وی بیان کرد: کار گروهی در وزارت آموزش و پرورش برای مهارتآموزی شکل گرفته و پیگیریهای لازم در این زمینه انجام شده است. با توجه به قانون برنامه هفتم امیدواریم در بودجه، اعتباراتی برای مهارتآموزی اختصاص پیدا کند تا این موضوع با جدید دنبال شود.
حکیمزاده عنوان کرد: در حال حاضر نگاه به مهارتآموزی شامل همه دورههای تحصیلی میشود در حالی که در گذشته بیشتر تاکید روی دوره متوسطه بود. برای اینکه آموزش مهارتهای پایهای به گونهای باشد که دانشآموزان بتوانند در آینده اشتغال داشته باشند و مهارتهای لازم را به درستی فرا بگیرند باید این آموزشها از دوره ابتدایی نهادینه شود که این موضوع در حال پیگیری است.
وی عنوان کرد: همچنین امیدواریم با حمایت سازمان برنامه و بودجه شاهد این باشیم که دانشآموزان از ابتدا سواد حرکتی را یاد بگیرند و فضاهای کافی برای ورزش را داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات