هادی حق شناس امروز چهارشنبه ۱۶ آبان ماه در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی که با محوریت رسیدگی به مسائل و مشکلات شهر صنعتی رشت برگزار شد، با تاکید بر مسئله محوری و آسیب شناسی مسائل استان و ارائه راهکارهای مشترک بین دستگاه ها، اظهار کرد: به دنبال برگزاری ماهانه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی هستیم.
استاندار گیلان فلسفه تشکیل شرکت شهرک های صنعتی را جلوگیری از پراکندگی واحدهای صنعتی در سطح استان و کشور دانست و تصریح کرد: تامین زیرساختهای حوزه تولید از جمله آب، برق، گاز و... برای شهرک های صنعتی متمرکز راحت تر است.
حق شناس فعال کردن هرچه بیشتر شهر صنعتی را کمک به استان دانست و عنوان کرد: استان آمادگی دارد که موانع حوزه صنعت را شناسایی و جلوی کار غیرصنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی را بگیرد، همچنین به دنبال توسعه شهرک های صنعتی به ویژه در بخش خصوصی هستیم.
وی با اشاره به فعالیت بالغ بر ۲۰ هزار نفر در شهر صنعتی رشت، اضافه کرد: اگر به شهر صنعتی کمک کنیم، برای استان آورده اقتصادی خواهد داشت و لذا باید ۷۰۰ هکتار فعال را به ۲۲۸۸ هکتار اولیه آن برسانیم.
استاندار گیلان خواستار طرح، رفع و اصلاح موانع توسعه کسب و کار استان شد و گفت: نیازمند آسیب شناسی بخشنامه ها و آیین نامه ها و قوانین بخش شهرک های صنعتی هستیم، البته برخی از مشکلات استانی است که باید در این شورا حل شود.
وی با تاکید بر لزوم بررسی اساسنامه ایجاد شهر صنعتی رشت، متذکر شد: این اساسنامه اجازه می دهد که به ۲۲۸۸ هکتار برگردیم، زیرا یک شهر صنعتی خوب بهتر از ۳۰ شهر صنعتی پراکنده است.
حق شناس از شهرداری رشت خواست به مسائل شهر صنعتی توجه کند و آسفالت معابر را برای تردد روان کارگران و ماشین آلات انجام دهد و خاطرنشان کرد: خدمات آب و برق و گاز و فضای سبز و جمع آوری پسماند و... در شهر صنعتی رشت انجام شود.
استاندار گیلان وسعت شهر صنعتی رشت را بیشتر از کل شهرک های صنعتی استان دانست و بیان کرد: شهر صنعتی رشت در بخش خصوصی متولد شده و باید کمک کنیم تا به بلوغ برسد.
وی از کمک به تامین قیر برای آسفالت معابر شهر صنعتی رشت خبر داد و اضافه کرد: فضای سبز و راه دسترسی مهم است، زیرا کارگران که هم استانی ما هستند از آن بهره مند می شوند.
سید مهدی فلاح میری، دادستان مرکز گیلان نیز با اشاره به قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار، اظهار کرد: به دنبال رفع موانع حوزه تولیدکنندگان و سرمایه گذاران با اصلاح برخی از دستورالعمل ها و بخشنامه ها هستیم.
وی با بیان اینکه در راستای ستاد اقتصاد مقاومتی و کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان به بخش تولید کمک می کنیم، گفت: یکی از چالش های اصلی سرمایه گذاران، مرتبط با تسهیلات دریافتی از بانک ها در قالب مطالبات قانونی و قراردادی است و لذا نباید شاهد مراجعه سرمایه گذاران به مراجع قضایی باشیم و شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی ظرفیت خوبی است.
دادستان مرکز گیلان ادامه داد: به عنوان دستگاه قضایی اجازه نمی دهیم که دستگاه های خط تولید از کارخانجات خارج شود و باید این رویه را اصلاح کنیم، زیرا همین رویه موجب آسیب دیدن شرکت پوشش شد.
انتهای پیام
نظرات