حجتالاسلام والمسلمین امین رصاف در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار بیان کرد: معمول است که والدین برای فرزندانشان نام انتخاب میکنند اما نامگذاری زینب کبری (س) توسط خداوند صورت گرفت و جبرئیل از طرف خداوند متعال پیام آورد که نام این کودک زینب انتخاب شد؛ زینب به معنی زینت پدر است.
وی ادامه داد: زینب کبری(س) در ابعاد مختلف زینت پدر است؛ در شجاعت، فصاحت، بلاغت، علم و صبر و به معنای واقعی زینت پدر است و از تمام ویژگیهای ممتاز بهره بسیاری دارد.
رصاف، حضرت زینب(س) را فخر شیعه و صدای رسای کربلا خواند و گفت: اگر زینب کبری(س) نبود رسالت امام حسین(ع) تکمیل نمیشد. خون را امام حسین(ع) داد و پیام را حضرت زینب(س) منتشر کرد و خون بدون پیام نمیتوانست اینگونه اثر خود را نشان دهد.
عضو جامعه اساتید حوزههای علمیه فارس بیان کرد: حضرت زینب(س) اهل مجاهدت بود و این درس را از پدر و مادر خود به ارث برد؛ یعنی برای خدا همه زندگی خود را وقف کرد، مثل یک پروانه به دور شمع چرخید و در این مسیر همه وجود خود را به میدان آورد.
رصاف افزود: ایشان تا قبل از حادثه کربلا در صحنههای سخت شهادت مادر، پدر و برادر همواره نقش ممتازی داشت و پیامبر اکرم(ص) از قبل به این نکته اشاره کردند که گریه بر زینب(س) گریه بر برادران اوست و گریه بر سیدالشهدا(ع) دارای رموز بسیاری است. بنا بر فرموده پیامبر اسلام(ص)، گریه بر سیدالشهدا حق ما را ادا میکند و ادا کردن حق پیامبر(ص) به سادگی امکانپذیر نیست.
مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: کسانی که صدای امیرالمومنین(ع) را شنیده بودند در هنگام قرائت خطبه توسط حضرت زینب(س) اذعان کردند که گویی حضرت علی(ع) خطبه میخواندt یعنی زینب کبری(س) فصاحت، بلاغت، شیوایی، شجاعت و دانش کلام امیرالمومنین(ع) را داشت.
رصاف اظهار کرد: حضرت زینب(س) بعد از مصیبت سیدالشهدا(ع) آن همه رنج و مشقت دید اما گفت «چیزی جز زیبایی ندیدم» و این سخن معارف عمیقی را در بر دارد که در زینب کبری(س) تجلی پیدا کرده است، یعنی ایشان به قله عرفان و سلوک معنوی رسیده و راضی به رضای خدا و دارای قلب مطمئن است. قلبی که مخاطب خداوند متعال قرار میگیرد و این اوج کمالات اعجابآور است که یک زن در اوج مصیبتها بتواند در این سطح از معارف قرار داشته باشد.
وی در ادامه سخنان خود زینب کبری(س) را برای جامعه الگو دانست و اظهار کرد: روز تولد این بانوی بزرگ روز پرستار نام گرفته است به دلیل نقشی که زینب کبری(س) در کربلا در پرستاری از حضرت زینالعابدین(ع) و حمایت از کودکان داشتند.
انتهای پیام
نظرات