سرهنگ مصطفی کول زاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه افزایش شمار تصادفات ناشی از تردد خودروهای حامل سوخت قاچاق یا به اصطلاح شوتی در جادههای سیستان و بلوچستان تبدیل به چالش نگرانکننده شود لازم است در این راستا اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده انجام شود.
وی با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون در ۱۲ فقره تصادف منجر به فوت در جنوب سیستان و بلوچستان ۲۸ نفر از هموطنان در تصادفات خودروهای شوتی و سوخت بر، جان خود را از دست دادهاند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۲ نفر در آتش سوختهاند که این مقدار نسبت به کل آمار متوفیان تصادفات پلیس راه جنوب استان ۱۱ درصد است.
رئیس پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان افزود: خودروهای شوتی با سرعت بالا حرکت میکنند همچنین به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هیچگونه توجهی ندارند از این رو امنیت مردم را در جاده ها به خطر انداخته و موجب کشته یا مجروح شدن خود و مردم بیگناه میشوند.
وی خاطرنشان کرد: پلیس راه برابر قانون به منظور نظم بخشی به وضعیت ترافیک سیستان و بلوچستان و جلوگیری از هرگونه هنجارشکنی و بی نظمی ترافیکی، طرح برخورد با خودروهای شوتی را بصورت ویژه در دستور کار قرار داده است.
سرهنگ کول زاده افزود: پدیده خودروهای شوتی صرف نظر از سازمان یافته یا خرد بودن آن، یکی از چالشهای جاده ای و مقابله با قاچاق کالا است.
انتهای پیام
نظرات