• سه‌شنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403081511312
  • خبرنگار : 50060

از ابتدای سال جاری تا پایان مهر؛

شهرداری‌ قزوین از محل ارزش افزوده چقدر اعتبار گرفته است؟

شهرداری‌ قزوین از محل ارزش افزوده چقدر اعتبار گرفته است؟

ایسنا/قزوین مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین با اشاره به مالیات بر ارزش‌ افزوده تخصیص یافته به شهرداری‌های استان قزوین، گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه فقط به شهرداری قزوین ۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

سید محمود موسوی صانع در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اداره کل امور مالیاتی از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه مبلغ ۲۸۴۸ میلیارد تومان ارزش افزوده‌ اخذ و بین جمعیت عشایر و دهیاری‌ها شهرداری‌ها توزیع کرده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۵۰ میلیارد تومان رشد داشته است.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین با اشاره به اینکه مجموع مالیات مردم ۵۶ درصد اعتبار و بودجه کشور را شامل می‌شود، ادامه داد: استان قزوین بالاترین سرانه پرداختی ارزش افزوده را در کشور دارد و در سال گذشته به ازای هر شهروند قزوینی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتومان به شهرداری‌ها، دهیاری و عشایر پرداخت شده است.

وی ادامه داد: در حوزه توسعه ورزش استان ۹۰ میلیارد تومان از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه توزیع شده است، در حوزه سلامت از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه ۶۲۸ میلیارد تومان به حساب وزارت بهداشت واریز شده و رشدی بیش از ۸۵ درصد در این حوزه نسبت به مدت مشابه سال گذشته حاصل شده که اگر مسئولان استان قزوین همت کنند و این اعتبارات به قزوین تخصیص پیدا کند بخش اعظمی از مشکلات زیرساخت‌های درمانی استان قزوین مرتفع خواهد شد.

این مسئول بیان کرد: درآمدهای مالیاتی از ابتدای سال تاکنون ۹۴۰۰ میلیارد تومان وصول و به حساب دولت واریز شده است، این در حالی است که ما کمترین اختلاف را در مالیات ابرازی و مالیات اخذ شده مؤدیان داریم چون شناخت کافی از مؤدیان داریم و به این سمت رفته‌ایم که به مؤدیان اعتماد کرده و قواعد تمکین را به قبل از اظهار مؤدی موکول کرده‌ایم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: اداره مبارزه با فرار مالیاتی مستقیماً با مؤدیان ارتباط داشته، بازرسی‌های میدانی دارد و به اسناد و مدارک مؤدیان مستمراً دسترسی دارد و از ابتدای سال جاری تا کنون ۶۰ مورد بازرسی اسناد و مدارک مؤدیان با هماهنگی دادستانی صورت گرفته است و این یک فرایند مداوم و مستمر در اداره امور مالیاتی است.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین خاطرنشان کرد: درباره پرداخت مالیات شرکت‌های صنعتی که دفاتر مرکزی آن‌ها در تهران است باید گفت در حال حاضر پرونده مالیاتی تمام واحدهای تولیدی استان در داخل استان قزوین است و مالیات آن‌ها برای استان هزینه می‌شود به جز دو مورد که در آینده نزدیک این دو پرونده هم واصل خواهد شد.

تمدید مهلت پرداخت مالیات ارزش‌افزوده تابستان تا ۲۸ آبان

وی خاطرنشان کرد: از مهرماه سال گذشته اجرای قانون سامانه مؤدیان و پایانه‌های فروشگاهی کلید خورده، استفاده از این سامانه اختیاری نیست و برای صنوف مشمول اجباری است و مؤدیان برای اجرای این قانون فراخوان شده‌اند و بیش از ۶ میلیون و ۲۵۲ هزار صورتحساب را به این سامانه ارسال کرده‌اند که تکلیف ارسال و یا عدم عضویت و عدم استفاده از سامانه مؤدیان صراحتاً در جلسات آموزشی متعدد به همه گروه‌های شغلی اطلاع‌رسانی شده است.

موسوی صانع افزود: در راستای اجرای مقررات قانون پایانه‌ها فروشگاهی، قانونی به عنوان تسهیل تکالیف مؤدیان داشتیم که برخی از تکالیف سامانه مؤدیان را تسهیل کرده بود تا مردم راحت‌تر استفاده کنند. در این قانون مدت ارسال صورتحساب از تاریخ صدور صورتحساب تا ارسال به سامانه مؤدیان ۲۱ روز بود که این مدت در دستورالعمل جدید به ۱۲ روز رسیده است. 

وی ادامه داد: در اجرای مقررات قانون تسهیل تکالیف و به لحاظ اینکه مؤدیان فرصت واکنش به صورتحساب‌های صادره را دارند سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از تداخل اظهارنامه‌ها فرصت استرداد اظهارنامه را تا ۲۸ آبان تمدید و فرصت پرداخت مالیات ارزش افزوده دوره تابستان را نیز تا همین تاریخ تمدید کرده است.

این مسئول گفت: در سال جاری سازمان برای مؤدیان اصناف امکانی را فراهم کرده به این ترتیب که در مشاغل تک مالکی تا سقف ۱۸ میلیارد تومان و در مشاغل چند مالکی تا سقف ۳۶ میلیارد تومان مؤدیان را از نگهداری اسناد و مدارک و ارائه اظهارنامه معاف و پردخت مالیات را به صورت مقطوع اعلام کرد.

وی اظهار کرد: ۸۶ هزار ۴۵۱ مؤدی از این فرصت استفاده کرده و مالیات خود را به صورت مقطوع پرداخت کردند. مالیات ۵۶ هزار نفر معادل ۶۵ درصد از این مؤدیان صفر شد. ۷ هزار نفر تا ۲ میلیون تومان پرداخت کردند و ۵ هزار و ۷۸۳ مؤدی نیز بین ۲ تا ۵ میلیون تومان مالیات پرداختند.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین خاطرنشان کرد: تعداد ۵ هزار ۶۲۹ نفر از ۵ تا ۱۰ میلیون تومان پرداخت کردند و ۵ هزار ۵۵۰ نفر بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان، ۴ هزار ۳۳۳ نفر ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان و تنها ۲ هزار و ۹۷ نفر از کسبه بالای ۵۰ میلیون مالیات پرداخت کردند.

مووی صانع در پایان گفت: مالیات ارزش افزوده تخصیص یافته به شهرداری‌های استان هم از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه به این شرح است: شهرداری قزوین ۹۰۰ میلیارد تومان، اقبالیه ۱۲۲ میلیارد تومان، محمودآباد ۴۹ میلیارد تومان، دهیاری‌های شهرستان قزوین ۲۴۹ میلیارد و عشایر شهرستان قزوین ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، شهرداری تاکستان ۱۷۹ میلیارد تومان، مجموع دهیاری‌های تاکستان هم ۱۳۳ میلیارد تومان، شهرداری بوئین‌زهرا ۴۶ میلیارد تومان، مجموع دهیاری‌های بوئین‌زهرا ۱۴۴ میلیارد تومان، شهرداری آوج ۱۱ میلیارد تومان، شهر آبگرم ۱۴ میلیارد تومان، دهیاری‌های شهرستان آوج ۷۲ میلیارد تومان، شهرداری آبیک ۱۳۴ میلیارد تومان، دهیاری‌های شهرستان آبیک ۵۲ میلیارد تومان، شهرداری الوند ۱۷۵ میلیارد تومان در شهرستان البرز، بیدستان ۴۰ میلیارد تومان، محمدیه ۲۰۲ میلیارد تومان، شریفیه ۴۵ میلیارد تومان، دهیاری‌های شهرستان البرز در مجموع ۸۶ میلیارد تومان از امور مالیاتی دریافت کردند و پرداختی از محل مالیات به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در مجموع بیش از ۲۸۰۰ میلیارد تومان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha