• یکشنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۹:۰۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403081309845
  • خبرنگار : 71935

رسانه عبری: حلقه تحریم‌ها علیه اسرائیل درحال تنگ‌تر شدن است

رسانه عبری: حلقه تحریم‌ها علیه اسرائیل درحال تنگ‌تر شدن است

رسانه عبری با اشاره به نادیده گرفته شدن قوانین بین‌المللی از سوی رژیم صهیونیستی از تنگ‌تر شدن تحریم‌های تسلیحاتی از سوی متحدان تل‌آویو علیه این رژیم خبر داد.

به گزارش ایسنا، از زمان شروع جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و کشتار بی‌سابقه غیرنظامیان در این باریکه، جامعه جهانی نگرانی خود پیرامون نقض عامدانه قوانین بین‌المللی و انسانی توسط رژیم صهیونیستی را ابراز کرده است.

اما با گذشت بیش از یک سال از جنگ غزه و شهادت بیش از ۴۳ هزار فلسطینی در پی جنایات رژیم صهیونیستی و گسترش یافتن دامنه جنگ به لبنان و تکرار صحنه‌هایی از غزه در لبنان که تاکنون طبق گزارش وزارت بهداشت لبنان به شهادت حدود ۳ هزار غیرنظامی انجامیده است، همچنان متحدان رژیم صهیونیستی همچون آمریکا و آلمان درحال ارسال تسلیحات گسترده به سرزمین‌های اشغالی هستند.

با این وجود، طبق گزارش روزنامه عبری‌زبان «کالکالیست»، مقامات صهیونیست نگران شروع موجی از تحریم‌های تسلیحاتی علیه خود و توقف اجباری ماشین جنگی خود در پی عدم صادرات سلاح از سوی متحدان خود شده‌اند.

این روزنامه عبری‌زبان عصر امروز نوشت: «انگلیس، فرانسه و ایتالیا، سه کشور اصلی صادر کننده سلاح به اسرائیل، یکسری تحریم‌های تسلیحاتی علیه اسرائیل اعمال کرده‌اند. از طرفی، آمریکا و آلمان، بزرگترین صادرکنندگان سلاح به اسرائیل، هشدار داده‌اند که در صورت ادامه یافتن روند کنونی در غزه، آن‌ها میزان صادرات تسلیحاتی خود به اسرائیل را کاهش خواهند داد.»

به اذعان کالکالیست، هراس کشورهای مذکور، فشار داخلی شهروندان خود علیه همکاری‌های نظامی با رژیم صهیونیستی در پی جنایات گسترده این رژیم در غزه است.

این روزنامه عبری همچنین نوشت که «با وجود بحران گسترده انسانی در غزه، اسرائیل از ارائه هرگونه پاسخ مشخص برای تسکین نگرانی متحدان خود شانه خالی می‌کند.»

کالکالیست همچنین نوشت: «هر هفته، سران کشورهای غربی و نزدیک‌ترین متحدان اسرائیل خواستار اعمال تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل می‌شوند. در ۲ ماه گذشته، انگلیس، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، کانادا و استرالیا ضمن تأکید روی خواست خود برای اعمال تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل، از چنین اقدامی حمایت کرده‌اند.»

رسانه عبری: حلقه تحریم‌ها علیه اسرائیل درحال تنگ‌تر شدن است
نظامیان صهیونیست در نزدیکی غزه

سقوط جایگاه رژیم صهیونیستی در جامعه جهانی

طبق گزارش این روزنامه عبری‌زبان، علت هراس متحدان رژیم صهیونیستی از ارسال سلاح به سرزمین‌های اشغالی لزوما «شرایط بحرانی در غزه نیست» بلکه آن‌ها نگران «فشار داخلی فزاینده» بابت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و «احتمال» نقض قوانین بین‌المللی از سوی رژیم اشغالگر و مشارکت حامیان تل‌آویو در این جنایات و قانون‌شکنی‌ها است.

در همین راستا، کالکالیست با اشاره به نامه اخیر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا و «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا به همتایان صهیونیستی خود پیرامون احتمال توقف کمک تسلیحاتی آمریکا به رژیم صهیونیستی در صورت عدم بهبودی شرایط انسانی در غزه نوشت: «چنین اقداماتی حاکی از دیدگاه متفاوت متحدان ما (اسرائیل) با مقامات اسرائیلی است. آن‌ها دیگر اسرائیل را کشوری دموکراتیک و پیرو قوانین بین‌المللی نمی‌دانند.»

این روزنامه عبری افزود: «با توجه به اقدامات اسرائیل در سال گذشته و نادیده گرفته شدن کامل قوانین بین‌المللی از سوی ارتش و دولت اسرائیل و با وجود احتمال صدور حکم دستگیری نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) و گالانت (وزیر جنگ رژیم صهیونیستی)  در دادگاه لاهه، دولت اسرائیل به اقدامات مخرب خود ادامه می‌دهد و در مجموع، همه تحولات مذکور به از بین رفتن اعتبار اسرائیل در بین متحدین آن و جامعه جهانی انجامیده است.»

به اذعان کالکالیست، رژیم صهیونیستی نمی‌تواند ضمن ادعای پیروی از قوانین بین‌المللی برای «ساکت کردن منتقدین»، به‌طور همزمان مرتکب جنایات گسترده شود و از هرگونه تحقیق مستقل درباره جنایات صورت گرفته جلوگیری کند.»

این روزنامه عبری همچنین اذعان کرد: «اسرائیل هیچ سندی درباره ادعاهای خود و انتقادات وارده علیه خود منتشر نکرده است و بدون هرگونه تحقیق یا ارائه پاسخی آشکار به متحدان خود، درحال ادامه دادن اقدامات خود در غزه است. در چنین شرایطی نمی‌توان انتظار داشت که متحدان اسرائیل به حمایت خود از تل‌آویو ادامه دهند.»

رسانه عبری: حلقه تحریم‌ها علیه اسرائیل درحال تنگ‌تر شدن است
ویرانی ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه

خطر تحریم تسلیحاتی علیه ماشین جنگی اسرائیل

طبق گزارش کالکالیست نگرانی اصلی سران صهیونیستی به «تضعیف جایگاه اسرائیل در جامعه بین‌المللی» ارتباطی ندارد، بلکه با توجه به وابستگی ماشین جنگی رژیم صهیونیستی به کمک‌های خارجی، در صورت اعمال تحریم تسلیحاتی معنادار، ارتش رژیم صهیونیستی ناتوان می‌شود.

به اذعان این روزنامه عبری، از شروع جنگ غزه تاکنون، ۷۰ درصد هزینه جنایات رژیم صهیونیستی توسط آمریکا تأمین شده است و این بدون درنظر گرفتن کمک نظامی آمریکا و جابجایی نیروهای این کشور در منطقه است. از طرفی، کالکالیست همچنین نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی به صنایع دفاعی آمریکا وابسته است، به‌طوری‌که تجهیزات، فناوری، موشک‌های پدافند هوایی رژیم صهیونیستی عمدتا از آمریکا وارد می‌شوند.

آلمان نیز دومین صادر کننده سلاح به رژیم صهیونیستی است. البته اخیرا «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان و «آنالنا بربوک» وزیر امور خارجه این کشور هرگونه تحریم تسلیحاتی علیه رژیم صهیونیستی را رد کرده‌اند که البته حمایت برلین از تل‌آویو به اعتراضات گسترده داخلی دامن زده است.

در چنین شرایطی، انگلیس، ایتالیا و فرانسه احتمال اعمال تحریم تسلیحاتی «گسترده» علیه رژیم صهیونیستی را رد نکرده‌اند. هرچند به باور کارشناسان، با توجه به حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی غرب از رژیم صهیونیستی، اظهارات سران کشورهای غربی مبنی بر اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی، صرفا تلاشی برای «کاهش انتقادات داخلی است» و اقدام معنادار و «موثری» اتخاذ نخواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۵:۱۲

اسرائیل جنایت کارترین خونخوار ترین حکومت تاریخ دنیاست از چنگیزخان مغول بدترکردن هولوکاست درفلسطین اتفاق افتاده واقعا برای تمام دنیا متاسفم که چنین واقعه ای را فقط بر وبر نگاه می‌کنند و نتانیاهو را به عنوان جنایتکار جنگی اعلام نمی‌کنند