عبدالشکور کردی در گفت وگو با ایسنا، از تولید سه میلیون و ۴۶۸ هزار اصله نهال از گونههای سازگار با شرایط این منطقه در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت با وجود چالشهای زیرساختی، اعتباری و اقلیمی در این استان خبر داد.
وی اظهار کرد: سال گذشته با هدف اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص اهتمام همگان به کاشت درخت، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مأموریت یافت تا با اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در بازه زمانی چهار ساله، جهش بزرگی در افزایش سرانه فضای سبز کشور ایجاد کند.
به گفته وی تعهد تولید نهال ابلاغی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سیستان و بلوچستان سه میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال بوده است.
رییس اداره جنگلداری و جنگلکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در ابتدای اجرای این طرح، تعداد سه نهالستان و چهار ایستگاه موقت در استان وجود داشت که در حال حاضر تعداد نهالستانها و ایستگاههای موقت به ۲۱ مورد افزایش یافته است.
وی به فقدان زیرساخت مناسب در نهالستانها و ایستگاههای موقت و محدودیتهای اعتباری در آغاز طرح و همچنین شرایط حاد اقلیمی و خشکسالیهای سه دهه اخیر در سیستان و بلوچستان اشاره کرد.
کردی بیان کرد: با وجود این مشکلات در سال اول این طرح تعداد یک میلیون و ۳۰۰ هزار نهال و بذر با همکاری سازمانهای مختلف دولتی و خصوصی، اقشار مردم و سازمانهای مردم نهاد در سطح سیستان و بلوچستان کاشته شد.
وی با تأکید بر اینکه کاشت یک میلیارد درخت یک طرح مردمی است، گفت: به همین منظور پویشهای مختلفی برای کاشت درخت از ابتدای اجرای این طرح پیش بینی شده بود.
رییس اداره جنگلداری و جنگلکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این راستا پویش زیتون، با کاشت درخت به یاد شهدای اخیر و شهدای جبهه مقاومت در سراسر استان اجرا شد.
انتهای پیام
نظرات