محمدحسین عطایی با اشاره به بازگشت واحدهای مرغ گوشتی به چرخه تولید، اظهار کرد: با توجه به اقدامات خوبی که طی سالهای گذشته انجام شده، علاوه بر استفاده از ظرفیت واحدهای موجود مرغ گوشتی، ۲۲ واحد غیرفعال و راکد با مشارکت زنجیرههای تولید و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید اضافه شده است.
به گزارش ایسنا، وی در ادامه بیان کرد: طی سه سال گذشته تولید گوشت مرغ استان از ۶۰ هزار تن به ۸۰ هزار تن رسیده و طبق برنامهریزی انجام شده این میزان تا پایان سال جاری از مرز ۱۰۰ هزار تن عبور خواهد کرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه بیش از ۵۷ هزار تن گوشت مرغ در واحدهای پروش مرغ این استان تولید شده است و این میزان گوشت مرغ تولید شده بهواسطه ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجهریزی طی این مدت بهدست آمده است.
وی ادامه داد: از این میزان گوشت مرغ تولید شده ۲۴ هزار تن در داخل استان مصرف و حدود ۳۳ هزارتن مازاد تولید نیز به سایر استانها و کشور عراق صادر شده است. از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه نیز ۶۶۳ تن مرغ از استان قزوین به خارج از کشور صادر شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین در پایان گفت: این سازمان در تلاش است با افزایش راندمان تولید در واحدهای موجود و راهاندازی واحدهای بزرگ مرغداری علاوهبر کمک به اشتغال و اقتصاد استان، صادرات این محصول را نیز افزایش دهد.
بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاروزی استان، قزوین با دارا بودن ۴۱۲ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه، در ماه حدود چهار میلیون قطعه جوجهریزی دارد.
انتهای پیام
نظرات