هانیه ناصری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، چای ماسالا را یکی از بهترین نوشیدنیهای پرطرفدار فصل پاییز و زمستان دانست که با داشتن طعم و عطر محبوب بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این چای ترکیبی از جوز هندی، زنجبیل، مارچوبه، بادیان، دارچین، هل، چای سفید و... است، افزود: چای ماسالا را معمولا با شیر یا آب جوش دم میکنند، اما ترکیب آن با قهوه و نسکافه نیز دلچسب خواهد بود.
این پژوهشگر گیاهان دارویی با اشاره به اینکه چای ماسالا به دلیل خواص درمانی قوی که دارد در دنیا به عنوان یک چای درمانی معروف شده، خاطرنشان کرد: طعم و مزه خوشایند این چای باعث شده هر کسی با هر ذائقهای طرفدار این نوشیدنی باشد.
ناصری تقویت دستگاه گوارش و درمان نفخ و رفلاکس را از مهمترین مزایای چای ماسالا برشمرد و گفت: این چای به درمان التهابهای بدن نیز کمک میکند.
وی از نقش این چای برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز یاد کرد و ادامه داد: مصرف چای ماسالا در پاییز و زمستان برای پیشگیری از بیماریهای ویروسی و عفونی بسیار مفید است.
این استاد دانشگاه تنظیم LDL (چربی خون) را نیز از دیگر مزایای مصرف این چای برشمرد و تاکید کرد: چای ماسالا باعث سلامتی قلب و عروق میشود و به علاوه یک سمزدای قوی به شمار میرود.
ناصری تامین انرژی روزانه، بهبود تقویت سیستم عصب مغزی، کمک به درمان ناتوانیهای جنسی، تنظیم هورمون و... را از دیگر مزایای نوشیدن چای ماسالا برشمرد.
انتهای پیام
نظرات