• شنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403081208191
  • خبرنگار : 71567

شرط موفقیت ایده پردازی در دانشگاه‌ها از زبان رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر

شرط موفقیت ایده پردازی در دانشگاه‌ها از زبان رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ایده‌پردازی بر اساس نیازسنجی را شرط موفقیت آن در دانشگاه‌ها توصیف کرد و گفت: تبدیل ایده به ثروت در دانشگاه‌ها با شرط ایده پردازی بر اساس نیازسنجی می‌تواند موفق شود. تا زمانی که شناسایی نیاز صورت نگیرد، نمی شود آن ایده را به محصول موفق و در نهایت ثروت تبدیل کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ علیرضا رهایی در مراسم «طرح ملی ترویج کارآفرینی از سری رویدادهای باور» که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، با بیان اینکه باید بتوانیم بر اساس نیازهایی که تعریف می شود شرکت های دانش بنیان موفقی داشته باشیم، گفت: شناسایی نیاز یک معنایی است که می تواند به ایده پردازی موفق کمک کند. بنابراین امیدواریم برنامه «باور۲» که با همت معاونت فناوری وزارت علوم و همکاری پارک علم و فناوری دانشکاه صنعتی امیرکبیر شکل گرفته است، ادامه پیدا کند.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: بحث ما این است که بتوانیم فکر کنیم تا در مسیر کارآفرینی نیازها را بشناسیم و ایده پردازی را بر اساس این نیازها شکل دهیم تا در نهایت نتیجه توسعه ایده به امری موفق، تولید دانش بنیان، محصول و در نهایت به ثروت تبدیل شود.

وی در ادامه تصریح کرد: بنابراین تبدیل ایده به ثروت در دانشگاه ها با شرط ایده پردازی بر اساس نیازسنجی می تواند موفق شود. تا زمانی که شناسایی نیاز صورت نگیرد نمی شود آن ایده را به محصول موفق و در نهایت ثروت تبدیل کرد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: خوشبختانه در سطوح بالای مسئولان نظام همه بر ایجاد و شکل گیری صنعت دانش بنیان تاکید دارند و در این راستا از همه اسباب و ابزارهای لازم برای تحقق اقتصاد دانش بنیاد پشتیبانی می کنند. تا بتوانیم جوانان با استعداد، نوآور و خلاق را برای شناسایی و رفع نیازهای کشور جذب کنیم.

رهایی تاکید کرد: طرح ملی ترویج کارآفرینی نیز که امروزه مطرح است کمک خواهد کرد تا در کنار آموزش مباحث علمی دانشجویان، روند توسعه کارآفرینی نیز دنبال شود. ضمن اینکه این اقدام می تواند هدف عمده که همان تحقق عدالت آموزشی و کارافرینی در سطح کشور است را محقق کند.

وی در پایان اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم بهترین بهره را از این همایش و رویداد داشته باشیم و به دنبال آن در رویدادهای آتی بر اساس نیاز و علاقه شرکت کنیم تا این اقدامات بستری برای ورود به بازار کار، ایجاد شرکت های دانش بنیان و تولیدات مورد نیاز کشور باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha