• شنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403081208190
  • خبرنگار : 50037

 رئیس جهاد دانشگاهی خبرداد

‌تدوین سند اشتغالزایی برای ۳۲۹ روستای همدان

‌تدوین سند اشتغالزایی برای ۳۲۹ روستای همدان

ایسنا/همدان  رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان از تدوین سند بالادستی اشتغالزایی برای ۳۲۹ روستای استان همدان توسط جهاد دانشگاهی خبر داد.

 مهدی میرزا پور شنبه ۱۲ آبان در جلسه گسترش همکاری جهاد دانشگاهی همدان و شهرداری ملایر، اظهار کرد: معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد همدان علاوه بر مراکز خدمات تخصصی از جمله مرکز خدمات تخصصی سفال و سرامیک دارای مرکز مطالعات روستایی و شهری بوده که تاکنون برای ۳۲۹ روستای  بدون برنامه استان اقدام به تدوین سند بالادستی اشتغال کرده است .

وی با بیان اینکه بیشترین سند  بالادستی اشتغال تدوین شده برای روستاها توسط جهاد دانشگاهی واحد همدان به شهرستان ملایر اختصاص داشته است، گفت: در سال گذشته  جهاد دانشگاهی واحد همدان در معاونت پژوهشی برای  بیش از ۷۰ روستای ملایر سند اشتغالزایی و اقتصادی تدوین کرده است.

 میرزاپور افزود: طی صحبت با سازمان مدیریت قرار است سند اشتغال‌زایی ۶۰۰ روستای دیگر نیز توسط جهاد دانشگاهی تدوین شود.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان معاونت آموزشی و و فرهنگی را از دیگر معاونت‌های جهاد دانشگاهی واحد همدان برشمرد و اظهار کرد: معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد همدان در حال حاضر برای ۱۷ دستگاه اجرایی سطح استان دارای دوره‌های آموزشی بوده که شهرداری‌ها یکی از این دستگاه‌ها به شمار می‌رود.

میرزاپور دوره‌های آموزشی بلندمدت، دوره‌های آموزشی منجر به اشتغال، دوره‌های آموزشی عمومی برای مردم را از جمله فعالیت‌های بیرونی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی برشمرد و گفت: علاوه بر آن دوره‌های کانون ارزیابی مدیران نیز توسط این معاونت جهاد در حال برگزاری بوده که شهرداری ملایر هم می‌تواند از این دوره‌ها استفاده داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی همدان با سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سینا پرس، گفت: علاوه برآن شعبه مرکز افکار سنجی ایسپا به عنوان نظرسنجی و آمار و تحقیقات افکار عمومی زیر نظر این معاونت دارای فعالیت است.

میرزاپور در ادامه با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان شهرداری ملایر توسط جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: سال گذشته ۲۴ عنوان دوره آموزشی برای ۴۰۰ نفر از همکاران شهرداری ملایر توسط جهاد دانشگاهی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه در شش ماهه نخست سال‌جاری نیز ۲۰ عنوان دوره آموزشی برای همکاران شهرداری برگزار شده که بیش از ۶۰۰ نفر از این دوره‌ها بهره‌مند شده‌اند، افزود: با تلاش جهاد دانشگاهی و همکاری شهرداری ملایر، در شش ماهه دوم سال کلاس‌های ضمن خدمت کارکنان شهرداری‌های جنوب استان شامل شهرستان‌های ملایر و نهاوند و تویسرکان و شهرهای تابعه، به دلیل وجود ظرفیت‌های لازم و همچنین کاهش بُعد مسافت‌، در مرکز آموزش جهاد دانشگاهی شهرستان ملایر برگزار می‌گردد.

میرزاپور ادامه داد: جهاد دانشگاهی واحد همدان این آمادگی را دارد که مطابق درخواست ویژه شهرداری ملایر دوره های مختص به این شهرداری را نیز برگزار کند.

وی اظهار کرد: ملایر به عنوان شهر جهانی هر ساله دارای جشنواره‌های متنوعی بوده که می‌توان از ظرفیت  قابلیت خبرگزاری ایسنا برای تولید محتوای متنوع برای معرفی هر چه بیشتر این شهرستان استفاده کرد ضمن اینکه شعبه ایسپا همدان نیز در هر جا که نیاز به نظرسنجی باشد آمادگی لازم برای همکاری با شهرداری ملایر را خواهد داشت.

میرزاپور همچنین با اشاره به آمادگی جهاد دانشگاهی واحد همدان برای برگزاری کانون ارزیابی مدیران در ملایر، افزود: در حال حاضر طی قرارداد با شهرداری همدان کانون ارزیابی مدیران برای ۲۵۰ نفر از کارکنان این شهرداری در دست اجراست.  

وی ادامه داد: با توجه به پتانسیل شهرستان ملایر در حوزه گردشگری، دپارتمان گردشگری جهاد دانشگاهی همدان آمادگی خود را برای تدوین سند همکاری در حوزه برندینگ گردشگری و تولید محتوا و بازاریابی و مشتری‌مداری برای صنعتگران ملایری در این حوزه اعلام می‌دارد.

زیرساخت‌های آموزشی برای صنعتگران ملایری باید تقویت شود

شهردار ملایر نیز در این جلسه گفت: با وجود بیش از ۱۰ هزار نفر صنعتگر مبل و منبت در ملایر و ۳۰ هزار اشتغال مرتبط با این صنعت در شهرستان، باید زیرساخت‌های آموزشی برای صنعتگران شهر جهانی ملایر تقویت دو چندان شود.

مجید فرجی اظهار کرد: شهر ملایر به عنوان شهر جهانی مبل و منبت و نیز صنایع دستی مروار بافی و محصول کشاورزی انگور و سایر موارد دیگر لازم است در حوزه کسب و کار این حوزه‌ها آموزش به روز داشته باشد.

وی با بیان اینکه علاقمند هستیم دوره آموزشی خاص کسب و کار این حوزه‌ها را برای مردم و صنعتگران صنایع دستی ملایری برگزار کنیم، خاطرنشان کرد: امسال برای جشنواره شهریور ماه مبل و منبت ملایر با سرمایه‌گذاری تبلیغاتی دو تا سه میلیاردی موفق شدیم آورده ۱۵۰۰ میلیارد تومانی برای شهرستان داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha