به گزارش ایسنا، عبدالحسین گرشاسبی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگارایسنا از ذخیرهسازی ۱۴ میلیون مترمکعب آب در پشتِ سدهای این استان طی بارندگیهای اخیر خبر داد و گفت: شهرستانهای جم و دشتستان به ترتیب با ۳۶۱ و ۲۵۵ سازه دارای بیشترین سازههای حوزه آبخیزداری استان هستند.
به گفته وی مساحت منابع طبیعی استان بوشهر بالغ بر ۲ میلیون و ۳۱۹ هزار هکتار است و حدود ۲ میلیون ۵۵۱ هزار هکتار مساحت کل حوزههای آبخیز استان است.
وی با بیان اینکه ۲۲ درصد مساحت حوزههای آبخیزداری بوشهر در خارج از مرزهای استان قرار دارد، افزود: در مجموع تاکنون بالغ بر یک میلیون ۱۵۲ هزار هکتار مساحت شامل ۱۳۵ حوزه آبخیزداری استان مورد مطالعه قرار گرفته است.
گرشاسبی از اجرای عملیات ۸۶۸ سازه مکانیکی آبخیزداری در سطح استان تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: تاکنون ۱۴۵ هزار هکتار عملیات بیولوژیک و بیومکانیک در سطح استان اجرایی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر بیان کرد: حجم مخزن این سازهها ۳۵ میلیون متر مکعب و حجم استحصال ۱۳۵ میلیون متر مکعب در سال است.
وی گفت: از ۸۶۸ سازه مکانیکی آبخیزداری اجرا شده در سطح استان، شهرستان جم با ۳۶۱ سازه، دشتستان با ۲۵۵ سازه و دشتی با ۱۴۴ سازه رتبههای اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
گرشاسبی افزود: در طول برنامههای اول تا پنجم و منتهی به برنامه ششم توسعه، بالغ بر ۲۹۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه آبخیزداری در سطح استان تخصیص یافته است.
وی از آغاز عملیات اجرایی ۳۷ سازه در سطح استان با اختصاص ۱۴۷ میلیارد تومان اعتبار طی سال مالی ۱۴۰۲_۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در سالجاری تاکنون ۱۳۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و ملی و ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات محرومیت به حوزه آبخیزداری بوشهر اختصاص یافت.
انتهای پیام
نظرات