• چهارشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1403080906676
  • خبرنگار : 50072

انتظار رکود اقتصادی آلمان در سال ۲۰۲۵

انتظار رکود اقتصادی آلمان در سال ۲۰۲۵

انتظار می‌رود رشد اقتصادی آلمان در سال جاری کاهش یابد و در سال ۲۰۲۵ دچار رکود شود.

به گزارش ایسنا، اتاق بازرگانی و صنعت آلمان (DIHK) به دلیل بحران ساختاری مداوم، پیش‌بینی رشد اقتصاد آلمان را از صفر درصد به منفی ۰.۲ درصد برای سال ۲۰۲۴ کاهش داد.

اتاق بازرگانی و صنعت آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: انتظار دارد اقتصاد آلمان در سال آینده دچار رکود شود و ۳۱ درصد از شرکت‌های شرکت‌کننده در نظرسنجی نیز انتظار دارند وضعیت کسب‌وکارشان بدتر شود.

نتایج نظرسنجی قبلی نیز نشان داد که فقط ۲۶ درصد انتظار مشابهی داشتند.

در حالی که سرمایه‌گذاری‌های شرکت‌ها کمتر از سطوح قبل از همه‌گیری است، اتاق بازرگانی و صنعت آلمان گفت: یک سوم شرکت‌ها می‌خواهند سرمایه‌گذاری‌های خود را کاهش دهند که می‌تواند به معنای سرمایه‌گذاری تا کمتر از  ۴۰ درصد در بخش‌های صنعتی باشد.

اتاق بازرگانی و صنعت آلمان به سرمایه‌گذاری ناکافی و بوروکراسی بیش از حد و همچنین هزینه‌های بالا برای رکود و رکود نهایی اقتصاد آلمان اشاره کرد زیرا از کشورهای اروپایی و دیگر کشورهای  سراسر جهان عقب مانده است.

بر اساس این بیانیه، برخی از شرکت‌ها انتظار دارند که وضعیت در سال آینده بدتر از رشد بالقوه صفر شود که سومین سال متوالی در اقتصاد آلمان بدون رشد واقعی تولید ناخالص داخلی (GDP) خواهد بود.

در سال ۲۰۲۰، زمانی که همه‌گیری ویروس کرونا آغاز شد، آلمان برای اولین بار از سال ۲۰۰۹ رکود اقتصادی را تجربه کرد.

سال گذشته، اقتصاد آلمان ۰.۳ درصد نسبت به سال قبل کاهش یافت و برآوردهای موسسه تحقیقات آلمان (ifo) از ۰.۴ درصد به رشد صفر کاهش یافت.  

صندوق بین‌المللی پول (IMF) همچنین پیش‌بینی رشد آلمان برای سال ۲۰۲۴ را از ۰.۲ درصد به صفر درصد کاهش داد.

اقتصاد آلمان تنها کشوری بود که در بین کشورهای گروه هفت کوچک شد. دولت آلمان با  بسته جدید رشد اقتصادی قصد دارد اقتصاد را احیا کند. این بسته شامل ۴۹ اقدام در تقویت رقابت، کاهش بوروکراسی، تحمیل مشوق‌های کاری بهتر و ایجاد مرکز مالی کارآمد و بازار انرژی برای آینده است.

بیزنس گزارش کرد  همه نگاه‌ها به داده‌های تولید ناخالص داخلی آلمان در سه ماهه سوم است که قرار است روز چهارشنبه منتشر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha