• چهارشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403080906513
  • خبرنگار : 30147

فرماندار تایباد:

بالا رفتن سطح تعاملات بین ایران و افغانستان متأثر از گفتمان دیپلماتیک است

بالا رفتن سطح تعاملات بین ایران و افغانستان متأثر از گفتمان دیپلماتیک است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار تایباد، بالا رفتن سطح تعاملات بین ایران و افغانستان را متأثر از گفتمان دیپلماتیک دانست.

مهدی شیردل در حاشیه دیدار با سرکنسولگری جدید جمهوری اسلامی ایران در هرات افغانستان در گفت و گو با ایسنا اظها کرد: یکی از ضرورت‌هایی که در تقویت مناسبات اقتصادی ایران و افغانستان و بالا رفتن سطح تعاملات تجاری بین درگاه مرزی دوغارون و اسلام قلعه به افغانستان نقش دارد تبیین و بالا رفتن سطح تعاملات متأثر از گفتمان دیپلماتیک است.

وی با اشاره به اینکه با توجه به اهمیتی که هرات به عنوان دومین ولایت پهناور و دومین ولایت پرجمعیت افغانستان دارد کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در این منطقه مستقر شده است، افزود: با توجه به اینکه ضرورت دارد تا گفت و گوهای دیپلماتیک به تقویت روان‌سازی مبادلات اقتصادی ایران و افغانستان در درگاه مرزی دوغارون منجر شود، دیداری با سرکنسولگری جدید جمهوری اسلامی ایران در هرات افغانستان در محل فرمانداری این شهرستان داشتیم.

بالا رفتن سطح تعاملات بین ایران و افغانستان متأثر از گفتمان دیپلماتیک است

فرماندار تایباد اظهار کرد: در این جلسه موضوعاتی در خصوص اهمیت درگاه مرزی دوغارون، مسائل امنیتی و اقتصادی مطرح و اقدامات انجام شده به خصوص فرصت‌ها و ظرفیت‌های منطقه به سرکنسولگری جدید جمهوری اسلامی ایران در هرات افغانستان ارائه شد.

وی با اعلام اینکه فرصت‌های ایران و افغانستان به خصوص در درگاه مرزی دوغارون بسیار حائز اهمیت و کم نظیر است، گفت: تقویت مناسبات اقتصادی و تعاملات فعالین اقتصادی بین دو کشور ضروری است.

شیردل با بیان اینکه در این جلسه بر تقویت این مناسبات و برنامه‌ها تأکید شد، افزود: رویکردهای متقابل بین ایران و افغانستان و بالا رفتن سطح تعاملات از دیگر مسائلی بود که در این جلسه برای آن بحث و تبادل نظر شد.

وی با تأکید بر اینکه توجه به ناوگان ایرانی که در ترانزیت و صادرات کالاهای ایران در رفت و آمد هستند از سوی هرات مورد تأکید است، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مسائل در خصوص مجوزهایی هست که در کنسولگری ایران برای رانندگان افغانستانی صادر می‌شود و همچنین اقدام متقابلی که کشور افغانستان برای رانندگان ایرانی انجام می‌دهد است.

فرماندار تایباد گفت: تلاش می‌شود سطح تعاملات بین دو کشور بالاتر برود و ضمن رشد تعاملات، در راستای اقدام متقابل سطح کرامت و توجه به رانندگان و نیروی ناوگان ایرانی هم مورد توجه قرار گیرد.

شیردل از مرز دوغارون به عنوان مهم‌ترین دروازه اقتصادی ایران با افغانستان نام برد و گفت: روزانه ۱۲۰۰دستگاه کامیون ایرانی و افغانستانی از طریق دوغارون وارد این دو کشور می‌شوند.

پایانه مرزی و گمرک دوغارون در ۱۸ کیلومتری شهر تایباد و همجوار با کشور افغانستان، در زمره پنج پایانه برتر اقتصادی کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha