فاطمه فولادی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: هشت مرکز شبانهروزی نگهداری کودکان بیسرپرست و بدسرپرست در بهزیستی لرستان داریم که هفت مرکز آن هیات امنایی است و بهزیستی به آنها یارانه پرداخت میکند و نظارت دارد.
وی اضافه کرد: یک مرکز شبانهروزی نیز دولتی است که کودکان بین بدو تولد تا سه ساله را نگهداری میکند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی لرستان گفت: در مجموع ۸۰ کودک بدسرپرست و بیسرپرست در مراکز شبانهروزی بهزیستی لرستان نگهداری میشوند.
فولادی تصریح کرد: این افراد براساس سن و جنسیت تا سن ۱۸ سالگی در این مراکز تحت مراقبت هستند و پس از ۱۸ سالگی آنها را برای یک زندگی مستقل آماده میکنیم.
وی گفت: چنانچه خانواده این کودکان شناسایی شده باشند بازپیوند خواهند شد و در مواردی که حتی خانواده شناسایی شده باشد ممکن است از پذیرش فرزند خودداری کرده و در این صورت با رضایت خانواده کودک و نظر دادستان این افراد تحت عنوان فرزندخوانده به متقاضیان براساس شرایطی که داریم واگذار میشوند؛ اولویت بهزیستی لرستان انتخاب بهترین خانوادهها در ابعاد مختلف است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی لرستان اظهار کرد: کودکانی که والدین موثری ندارند یا بدسرپرست و بیسرپرست هستند نزد فامیل آنها نظیر دایی، عمه، عمو، خاله و یا مادربزرگ و پدربزرگ نگهداری میشوند و هزینه نگهداری آنان ماهیانه نفری ۳.۵ میلیون تومان است و این رقم علاوه بر خدمات درمانی و خرید وسایل درسی و کمک آموزشی است.
فولادی یادآور شد: همچنین افرادی که در مراکز شبانهروزی بهزیستی لرستان نگهداری میشوند پس از سن ۱۷ سالگی که شرایط ورود به زندگی مستقل و اشتغال دارند مورد حمایت قرار گرفته و یک سال نیز تحت عنوان امدادبگیر خدمات از بهزیستی استان دریافت میکنند.
وی گفت: به این افراد ۲۰۰ میلیون تومان حق ترخیص، ۱۰۰ میلیون تومان برای تهیه وسایل زندگی و ۱۰۰ میلیون تومان برای ایجاد اشتغال داده میشود و چنانچه ازدواج هم کنند مورد حمایت قرار میگیرند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی لرستان خاطرنشان کرد: امسال شش مورد از این افراد مستقل هستند و دیگر در مراکز شبانهروزی نیستند.
انتهای پیام
نظرات