شهرام عظیمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه تکنیک اجرای پوستر به فراخور موضوع و مخاطب؛ متفاوت و مهم است، بیان کرد: کودکان و نوجوانان هنگام نقاشی با دستهای آزاد بدون قواعد خاص، حس و حال و هیجان درونی خود را با رنگ و شتاب و راحتی پیاده میکنند و نقاشی میکشند که در طراحی پوستر نیز کودکی رها و آزاد در کهکشان دیده میشود.
وی درباره سفیدپوش بودن کودک یا تکنیک رنگ سفید، تصریح کرد: رنگ سفید نشان پاکی و صداقت و دنیای بیکلک و حقه کودکانه است و در تصویر کودکی با بالهای سفید و رها و آزاد دیده میشود.
طراح پوستر جشنواره درباره پس زمینه طرح پوستر نیز یادآور شد: در دنیای کودکانه همه چیز متفاوت است و در این تصویر نیز کره زمین به عنوان پس زمینه با تابشهای رنگی و فضای پیرامون کودک سفیدپوش در کنار ستارهها و سیارات و نقطههای رنگی، جلوه یک جشن را به مخاطب القا میکند.
عظیمی افزود: بالها به کودک کمک میکنند که با ذهن آزاد، فراتر از زمین و کهکشان رفته و گسترده فکر کند و خلاق باشد.
طراح پوستر این دوره جشنواره با اشاره به اینکه در طراحی نگارهها و پرتره افراد مقدس و ارزشمند هاله نور طلایی بالای سر کشیده میشود، بیان کرد: هدف از قرار دادن کودک در هاله نور طلایی، معرفی کودک به عنوان موجودی پاک و قدیس است که همه عناصر در کنار هم با تکنیک واحد و یکدست اجرا شده تا جلوهگر آزادی، رهایی، صداقت دنیای کودکان و نوجوانان باشد.
عظیمی به نوشتار پوستر و اهمیت تایپوگرافی (هنر چیدمان حروف برای زبان تصویری) برای کارهای فرهنگی، گفت: نوشتار پوستر مطابق فرم و چرخش دایرهوار و شعاعهای متحدالمرکز کره زمین است تا فضاسازی و هیجان ایجاد کند و بهصورت دستنویس است تا به آزادی و رهایی تمام فضا کمک کند.
طراح پوستر بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان با تاکید بر اینکه این جشنواره دارای جایگاه و اهمیت بسیاری است، اظهارکرد: با توجه به اهمیت جشنواره که برای کودک و نوجوان است و مخاطب آن خاص است، مدت زمان بیشتری برای طراحی صرف کردم و ۱۵ طرح زدم که پس از انتخاب تعدادی از طرحها و تغییراتی که ایجاد شد در نهایت این طرح نهایی شد.
بهگزارش ایسنا، بیستو نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان با شعار "تئاتر، گفتوگوی بدون مرز" از ۱۱ تا ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۳در همدان برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات