عبدالوحید مهدوینیا، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تاکنون نزدیک به ۲۰۰ هزار اشتراک در مشهد به کنتور هوشمند مجهز شدهاند که از این تعداد، ۱۱۲ هزار اشتراک با نصب تجهیزات جانبی قطع و وصل، از راه دور کنترلپذیر هستند.
وی افزود: با اجرای برنامههای گذر از پیک ۱۴۰۴، بیش از ۱۵۴ هزار اشتراک و ۲۵۰۰ پست عمومی دیگر نیز به شبکه کنترلپذیر اضافه خواهند شد. همچنین تمامی مشترکین چاه و پمپاژهای کشاورزی و صنایع داخل شهرکهای صنعتی به سیستم کنترلپذیری مجهز و متصل شدهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد ادامه داد: تاکنون برای ۱۰۵۴ اداره کنتور هوشمند نصب و مصرف آنها تحت کنترل هست. همچنین در حال حاضر تمرکز ما بر روی هوشمندسازی مابقی ادارات، مشترکین تجاری و خانگی پرمصرف و همچنین صنایع خارج از شهرکهای صنعتی است.
مهدوینیا تصریح کرد: در این راستا تاکنون ۱۱ هزار و ۸۹ کنتور برای مشترکین تجاری پرمصرف و ۸۱۶۷ کنتور برای مشترکین خانگی با دو برابر مصرف بیش از الگو نصب شده است. همچنین برای کنترل مصارف باغ ویلاها نیز ۵۰۰ کنتور هوشمند نصب شده است.
وی ضمن تأکید بر اطلاعرسانی و آگاهسازی مشترکین به منظور مدیریت مصرف انرژی اضافه کرد: مشترکان پرمصرف خانگی یا باید مصرف خود را به سطح الگوی مصرف نزدیک کنند و یا برق مازاد خود را از طریق روشهای جایگزین مانند استفاده از ذخیرهساز، نصب مولد خورشیدی و یا از طریق بورس سبز انرژی تأمین کنند. هوشمندسازی شبکه برق در مشهد به منظور بهبود و ارتقاء مدیریت مصرف و کاهش ناترازی تولید و مصرف به سرعت در حال پیشرفت است. نصب کنتورهای هوشمند به عنوان هسته اصلی این فرایند، امکان جمعآوری دادههای دقیق مصرف برق را فراهم کرده و به شرکت توزیع برق مشهد کمک میکند تا تصمیمات کارشناسیتری برای مدیریت شبکه بگیرد.
انتهای پیام
نظرات