• سه‌شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403080805703
  • منبع : نمایندگی اردبیل

اولین جشنواره انار در روستای نمهیل خلخال برگزار می‌شود

اولین جشنواره انار در روستای نمهیل خلخال برگزار می‌شود

ایسنا/اردبیل مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل گفت: اولین جشنواره انار تحت عنوان روستا بازار در روستای نمهیل خلخال جمعه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۳برگزار می‌شود.

شاهپور آذروند هشتم آبان در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه روستای نمهیل یکی از قطب‌های تولید انار است، جشنواره انار در این روستا با عنوان روستا بازار برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی تولیدات و محصولات روستایی و ظرفیت‌های گردشگری، کشاورزی و فرهنگی منطقه و همچنین ایجاد شور و نشاط در بین مردم و گردشگران است.

آذروند افزود: در این جشنواره غرفه‌های مختلفی راه اندازی می‌شود که علاوه بر غرفه‌های انار و تولیدات و محصولات و مواد غذایی و صنایع دستی و تولیدات لبنی و آیین‌ها و سنت‌های منطقه به نمایش گذاشته می‌شود و بازی‌های بومی و محلی و برنامه‌های شاد و فرهنگی هم در حاشیه جشنواره برگزار می‌شود.

وی از برگزاری برنامه‌ها فرهنگی، سنتی و جشنواره ها در روستاهای مختلف استان با معرفی انواع تولیدات و محصولات و ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری و کشاورزی منطقه خبر داد وگفت: این جشنواره‌ها تحت عنوان روستا بازار با محوریت فرمانداری خلخال و با همت دستگاه‌های اجرایی ذیربط و اهالی منطقه، دهیاری و شورای اسلامی روستا برگزار می‌شود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل با تاکید بر ظرفیت بالای روستاییان و عشایر استان اردبیل گفت: دولت چهاردهم نگاه ویژه‌ای به حمایت از تولیدات و محصولات این قشر مولد دارد.

وی گفت: ظرفیت‌های اقتصادی و ظرفیت‌های فراوانی در روستاهای استان وجود دارد. روستاها نه‌تنها می‌توانند نیازهای شهر بلکه نیازهای روستاهای دیگر را هم تامین کنند در نتیجه بازاریابی از درون روستا می‌تواند حلقه مفقوده اقتصاد روستایی به شمار بیاید.

آذروند تصریح کرد: استراتژی ما برای برندسازی و بازاریابی تولیدات روستایی و عشایری است؛ یعنی ما با دانستن وضعیت موجود و ترسیم نقشه راه به دنبال بازار فروش برای محصولات تولیدی روستاها و عشایر هستیم. در این زمینه می‌توان چند اقدام مهم انجام داد برای مثال می‌توان با برگزاری جشنواره‌های مختلف و همچنین از وجود تعاونی‌های روستایی و یا با ایجاد فروشگاه‌های بین راهی در مجتمع های خدماتی و رفاهی بین راهی، بازارچه روز روستاها و بخش‌ها و دهستان‌ها بهره‌گیری کرد.

وی گفت: سامانه روستا بازار را برای بازاریابی الکترونیک و بازار آنلاین خدمات و تولیدات روستایی راه اندازی کردیم بنابراین اولویت دیگر ما باید در این زمینه برندسازی محصولات روستایی باشد؛ به این معنی که روستاهای ما به نام یک محصول یا خدمات در کشور و یک استان معروف شود. مثلا یک روستا می‌تواند تامین‌کننده دست‌بافت‌ها یا فرش باشد و روستای دیگر مثل روستای نمهیل می‌تواند تولیدکننده انار به شمار بیاید. این موضوع به برندسازی محصولات تولیدی روستاها کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha