• سه‌شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1403080805654
  • خبرنگار : 71443

مخالفت استرالیا با ممنوعیت فعالیت آنروا در سرزمین‌های اشغالی

مخالفت استرالیا با ممنوعیت فعالیت آنروا در سرزمین‌های اشغالی

وزیر امورخارجه استرالیا گفت که کشورش با تصمیم رژیم صهیونیستی برای ممنوعیت فعالیت آنروا در کمک به مردم غزه مخالف است.

به گزارش ایسنا، «پنی وانگ» وزیر امورخارجه استرالیا امروز (سه‌شنبه) با انتشار بیانیه‌ای بر مخالفت شدید کشورش با تصویب قانون ممنوعیت آژانس آوارگان فلسطینی آنروا در سرزمین‌های اشغالی از سوی کنست که این نهاد بین‌المللی را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار می‌دهد و  حضور آن را طی ۹۰ روز آینده ممنوع می‌کند، تاکید کرد.

دراین بیانیه آمده است: آنروا کار نجات جان انسان‌ها را انجام می‌دهد. از این‌رو، استرالیا با تصمیم کنست اسرائیل برای محدود کردن شدید فعالیت آنروا مخالف است. استرالیا روز یک‌شنبه به کانادا، فرانسه، آلمان، ژاپن، کره جنوبی و انگلیس پیوست تا از کنست بخواهد که تصویب این قانون را ادامه ندهد.

این کشورها در بیانیه مشترک روز یکشنبه خود خاطرنشان کردند که بدون فعالیت آنروا، ارائه کمک‌های بشردوستانه ضروری و حیاتی به آوارگان فلسطینی در غزه، بیت‌المقدس شرقی، کرانه باختری و کل منطقه، اگر غیرممکن نباشد، به شدت با مشکل مواجه خواهد شد.

پنی وانگ در ادامه بیانیه خود بار دیگر درخواست استرالیا از اسرائیل را برای تبعیت از دستورات الزام‌آور دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) برای فراهم کردن امکان ارائه خدمات اولیه و کمک‌های بشردوستانه در منطقه غزه تکرار کرد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز ضمن مخالفت با اجرای قانون منع فعالیت آژانس آوارگان فلسطینی آنروا در سرزمین‌های فلسطینی هشدار داد که این کار می‌تواند پیامدهای مخربی برای آوارگان فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی داشته باشد که غیر قابل قبول است.

گوترش با تاکید بر اینکه «هیچ جایگزینی برای آنروا وجود ندارد و فعالیت آن و ضروری است» بیان کرد: قوانین اسرائیل علیه آژانس آنروا برای حل مناقشه اسرائیل و فلسطین مضر است. قوانین اسرائیل علیه آنروا برای صلح و امنیت در کل منطقه هم مضر است.

دبیرکل سازمان ملل گفت که این مساله را به مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل خواهد رساند.

پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) روز گذشته با اجماع نظر لایحه ممنوعیت فعالیت آژانس کار و امدادرسانی آوارگان فلسطینی (آنروا) در اراضی تحت اشغال این رژیم را تصویب کرد. آنروا نیز این تصمیم «شرم‌آور» پارلمان رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: کارمندان آنروا که در فعالیت‌های «تروریستی» علیه اسرائیل دست دارند، باید مجازات شوند.

در همین حال، وزارت امورخارجه آمریکا اعلام کرد: ما به اسرائیل گفتیم که نسبت به قانون پیشنهادی برای ممنوعیت آنروا احساس نگرانی عمیقی می‌کنیم. کمک‌های بشردوستانه به ساکنان جبالیا در شمال نوار غزه نمی‌رسد و ما این مسئله را نمی‌پذیریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha