• سه‌شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403080805540
  • خبرنگار : 50592

افتتاح اولین مرکز تیمار و نگهداری پرندگان شکاری یزد

افتتاح اولین مرکز تیمار و نگهداری پرندگان شکاری یزد

ایسنا/یزد اولین مرکز تیمار و نگهداری پرندگان شکاری استان یزد با حضور برخی مسئولان استانی در شهر یزد افتتاح شد.

این مرکز که به همت بخش خصوصی و با نظارت سازمان محیط زیست فعالیت خود را آغاز کرده است، به صورت تخصصی به درمان پرندگان شکاری مصدوم با کمک کارشناسان محیط زیست و دامپزشکی می‌پردازد.

پرندگان تحت درمان این مرکز در صورت درمان پذیری، اقدام به درمان و رهاسازی می‌شوند و در غیر این صورت از آنها در همین مرکز، نگهداری و حفاظت می‌شود.

«اعظم حبیبی پور» معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط ‌زیست استان در مراسم آغاز به کار این مرکز، از زحمات همیاران محیط زیست در زمینه مراقبت و تیمارداری حیات وحش آسیب دیده، تشکر و قدردانی کرد.

وی ضمن بیان اهمیت حفاظت از محیط زیست، از عموم مردم خواست تا در کنار سازمان حفاظت محیط زیست به تلاشهای خود برای حفظ، احیاء و توسعه محیط زیست ادامه دهند.

حبیبی پور به عنوان نماینده محیط زیست استان، اعلام آمادگی کرد: حمایت‌های قانونی لازم از واحد تیمار و نگهداری پرندگان شکاری استان معمول شود.

دکتر «علی فاتحی‌نیا» مدیر کل دامپزشکی استان نیز در این مراسم ضمن اشاره به ترسی که بعضی از مردم در برابر حیوانات حیات وحش، خصوصاً پرندگان شکاری دارند، اظهار کرد: وجود این نوع مراکز، مقدمه آشنایی مردم با گونه‌های جانوری و آموزش در این زمینه را فراهم می‌سازد.

وی با بیان این که حیات وحش با موضوع امنیت غذایی رابطه مستقیم دارد، گفت: وجود پرندگان شکاری می‌تواند جمعیت جوندگان ناقل بیماری را کاهش دهد و این موضوع تاثیر مستقیمی بر امینت غذایی می‌گذارد.

مدیر کل دامپزشکی استان تصریح کرد: وجود چنین مراکزی، باعث حفظ گونه‌های شکاری و در نتیجه ارتقای امنیت غذایی می‌شود.

«محسن کارگر» مدیر این مرکز هم در حاشیه این مراسم، هدف از این اقدام خود را در گفت‌وگو با ایسنا، فرهنگ سازی در حوزه حیات وحش خواند و گفت: اغلب پرندگانی که در این مرکز معالجه می‌شوند، مورد اصابت گلوله قرار گرفته‌اند که موضوع نشان دهنده آگاهی ناکافی برخی از مردم در این زمینه است.

کارگر اظهار کرد: هدف دیگر از تاسیس این مرکز نیز جلوگیری از کشته شدن پرندگان شکاری مصدوم و کمک به بقا و ماندگاری نسل آنهاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha