• یکشنبه / ۶ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403080604066
  • منبع : نمایندگی فارس

استاندار فارس:

تبعیض در توزیع اعتبارات و امکانات پذیرفته نیست

تبعیض در توزیع اعتبارات و امکانات پذیرفته نیست

ایسنا/فارس استاندار فارس خواستار توجه به مقوله عدالت در توزیع اعتبارات و امکانات شد و گفت: تبعیض در توزیع اعتبارات و امکانات پذیرفته نیست.

حسینعلی امیری در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان فارس با بیان اینکه نیازهای جامعه با وضع قانون نمایان می‌شود، افزود: وقتی قانونگذار قانونی وضع می‌کند طبیعتاً تمام مصالح را در آن دیده است.

 وی اقتضائات استانی، محلی و منطقه‌ای را در برنامه‌ریزی‌های مبتنی بر توسعه مهم دانست و افزود: اگرچه نظام برنامه‌ریزی کشور متمرکز است لیکن یکی از فلسفه‌های وجود شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان‌ها نیز در نظر گرفتن اقتضائات محلی است.

 امیری برنامه‌ریزی را دارای مراحل و شرایطی دانست و گفت: لازمه برنامه‌ریزی، تحلیل وضع موجود و پس از آن شناسایی آسیب‌هاست و در مرحله آخر برنامه‌ریزی برای حذف آسیب‌ها صورت می‌گیرد.

 استاندار فارس با بیان اینکه توزیع امکانات و سرانه‌ها متوازن و عدالت محور نیست، تصریح کرد: در توزیع اعتبارات و امکانات تفاوت قابل قبول است اما تبعیض پذیرفتنی نیست.

 وی با تصریح اینکه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، شورای توزیع اعتبارات نیست، افزود: ارزش داده‌های اعلام شده، به برنامه‌ریزی است لذا مدیران دستگاه‌های اجرایی طبق داده‌های اعلام شده باید برنامه‌ریزی داشته باشند؛ سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم موظف است برش شهرستانی مربوط به هر دستگاه را تهیه و به شهرستان‌ها اعلام و روند تحقق آن‌ها را در فواصل مشخص ارزیابی کند.

 استاندار فارس تصریح کرد: تصمیمات اتفاقی در جوامع امروزی دیگر پاسخگوی نیازها نیست؛ اگر چالش‌های فرارو شناسایی و برای رفع آن تدابیر لازم اتخاذ نشود شاهد توسعه و شکوفایی در هیچ زمینه‌ای نخواهیم بود.

 وی در بخش دیگر سخنان خود ناترازی‌های موجود در استان را مورد توجه قرار داد و گفت: رفع ناترازی‌ها باید جزو برنامه‌های عملیاتی قرار بگیرد تا با استفاده از منابع موجود، ضمن حذف ناترازی‌ها، شاهد توسعه مبتنی بر عدالت باشیم.

 به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، امیری در بخش پایانی سخنان خود خواستار توجه ویژه و جدی به روستاها شد و افزود: توسعه روستاها و توجه به آن در راستای نظام قاعده سکونت است و اگر این نظام به هم بریزد تبعات سوء فراوان اقتصادی و اجتماعی دارد لذا در همه شاخص‌ها، باید به روستاها توجه ویژه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha