به گزارش ایسنا، معین اشکانی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در خصوص جنس و اجزای این سنسورها، گفت: تمامی اجزاء این سنسورها اعم از بدنه و ممبران توسط شرکت تولید میشود و هم اکنون این شرکت در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی مستقر است.
به گفته وی، محصولات این شرکت برای اولین بار در ایران تولید شده و دارای ثبت اختراع و برند تجاری معتبر است.
اشکانی در توضیح کاربست الکترود pH که یکی از جدیدترین محصولات این شرکت است، خاطرنشان کرد: الکترود pH یکی از سنسورهای بسیار کاربردی و مهم برای تعیین میزان اسیدیته محلولها و یا مواد جامد و نیمه جامد در تمامی صنایع است و در آزمایشگاههای کنترل کیفی، آب و فاضلاب، داروسازی، لبنیات و ... کاربرد دارد.
وی ادامه داد: الکترودهای ترکیبی مرسوم pH از نوع غشاء شیشهای که در صنعت برای اندازه گیری فعالیت یون هیدروژن و یا اندازه گیری pH به کار برده میشود، به دلیل ساختار و ترکیبات به کار رفته، سرعت پاسخگویی پایینی دارند و معمولا تکرارپذیری ضعیفی نشان میدهند که با افزایش عمر الکترود شدت مییابد؛ از این رو به صورت مداوم نیاز به کالیبراسیون دارند.
به گفته اشکانی با گذشت مدت زمان کمی از کالیبراسیون در الکترودهای pH، معمولا دریفتهایی در خروجی دیده میشود که با فاصله گرفتن از حالت ایده آل خطاهایی نسبی ایجاد میکند. در محیط های پرنویز و محیط هایی که امواج الکترومغناطیسی نسبتا قوی وجود دارند، ریپلهایی در خروجی سنسورهای pH مشاهده میشود که شدیدا دقت سنسور را تحت تاثیر قرار میدهد، معمولا به دلیل وجود درصد مولی بالای ترکیبات غیز فلزی در الکترودهای pH از نوع غشاء شیشهای، آمپدانس بالایی در غشاهای شیشهای دیده میشود که در نهایت منجر به نویزپذیری نسبتا محسوس میشود.
اشکانی افزود: الکترود مذکور بر تمامی دستگاههای pH Meter کمپانی WTW قابل نصب است و به دلیل وجود جانکشن پلاتینیومی، دقت و سرعت بسیار بالاتری ارائه میدهد و میتواند نیازهای عمومی تا تخصصی را پاسخگو باشد.
وی با بیان اینکه نیاز بازار به این محصول حدود سه هزار و ۵۰۰ تا چهار هزار عدد است، افزود: ظرفیت تولید ما سالانه هزار و ۵۰۰ الکترود pH است و این محصول را با یک دهم قیمت نمونه مشابه خارجی تولید میکنیم که خود صرفهجویی ارزی قابل توجهی را برای کشور به همراه خواهد داشت.
اشکانی در پایان در خصوص صادرات این محصول، گفت: بازار هدف ما برای صادرات کشورهای اروپایی است، اما هنوز به دلیل تحریمهای بینالمللی موفق به این کار نشدهایم.
انتهای پیام
نظرات