به گزارش ایسنا، پیشبینی و مدیریت ریسک مخاطرات محیطی(دریایی، هوایی و فضایی)، روشهای متنوع همادی سازی در مدلهای عددی پیشبینی وضع هوا، کنون بینی، کوتاه، میان و بلند مدت با تاکید بر کاهش هزینههای محاسباتی، پیشپردازش، پردازش و پس پردازش دادههای علوم جوی و اقیانوسی با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی، اقلیم فضایی، هواشناسی ماهوارهای، راهکارهای نوین مواجه با اثرات تغییر اقلیم و پیامدهای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی-دفاعی و آسایش سرزمینی و توسعه پایدار اقلیم محور از محورهای رویداد ایدهپردازی علوم جوی و اقیانوسی است.
از این رو، علاقهمندان از اول آبان ماه تا ۳۰ آذرماه برای ارسال ایدههای خود فرصت دارند.
دانش آموزان، دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاهها، اندیشکده ها و پژوهشکده ها، صاحبان ایده یا طرح مبتکرانه، واحدهای فناور و شرکتهای خلاق و دانش بنیان، صاحبان محصول در حوزه محورهای رویداد می توانند در این رویداد شرکت کنند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، اعلام نتایج داوری اولیه هفتم دی ماه و تاریخ برگزاری به همراه جوایز ارزنده، ۱۹ دی ماه سال جاری خواهد بود.
سه جایزه ۵۰ میلیون تومانی و ۱۰ جایزه پنج میلیون تومانی به عنوان جوایز این رویداد در نظر گرفته شده است و علاوه بر جوایز مذکور، به طرحهای دارای قابلیت تجاریسازی تا سقف ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات اعطا میشود.
انتهای پیام
نظرات