کاکائی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۰ اکتبر روز جهانی پوکی استخوان گفت: این بیماری با افزایش سن خود را نشان خواهد داد .
کاکائی همچنینبا اشاره به شیوع بیشتر بیماری بین بانوان افزود: در دوران یائسگی با کاهش سطح استروژن خون پوکی استخوان افزایش پیدا می کند .
معاون آموزشی بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع ) زاهدان همچنین گفت: این بیماری آقایانرا همبا افزایش سن تهدید می کند.
وی افزود: استفاده از داروهای مانند گلوکو کورتی توئید کورتن و داروهای سایتا توکسید می توانند عامل بروز بیماری پوکی استخوان شوند .
این فوق تخصص روماتولوژی همچنین خاطر نشان کرد: برای شناسایی و تشخیص پوکی استخوان از دستگاه سنجش تراکم استخوان استفاده می کنیم و از این طریق به راحتی می توانیمپوکی استخوان بین افراد را تشخیص دهیم .
وی گفت: برای درمان این بیماری از داروهای مانند کلسیم و ویتامین دی با تجویز پزشک استفاده می شود و از درمانهای اولیه به حساب می آید.
معاون آموزشی بیمارستان علی ابن ابیطالب زاهدان در ادامه گفت: این بیماری در ستون فقرات و لگن افراد خود را بخوبی نشان می دهد و در صورت بروز شکستگی در لگن افراد مسن میزان مرگ و میر افراد بیشتر می شود.
وی افزود: برای مقابله با پوکی استخوان باید میزان مصرف لبنیات و ویتامین دی را افزایش داد و تغذیه مناسبی را داشته باشیم و روزانه در رژیمغذایی خود حتما شیر، پنیر، ماست و کشک را داشته باشیم.
کاکائی همچنین گفت: در مصرف مکمل های کلسیم و ویتامین دی حتما دستور پزشک را مد نظر داشته باشیم و از مصرف خودسرانه مکمل ها پرهیز کنیم.
انتهای پیام
نظرات