به گزارش ایسنا، بهمن گشتاسب روز یکشنبه در این نشست با اشاره به ضرورت برنامهریزی دستگاههای اجرایی به منظور گذر ایمن از فصل بارندگی و سیلاب گفت: در این جلسه تمامی دستگاههای اجرایی موظف به ارائه گزارشی از فعالیتهای خود شدند که این گزارشها باید در جلسه بعدی ارائه شود. هدف از این گزارشها بررسی و پایش عملکرد و ارتقای هماهنگی بین نهادهاست.
وی افزود: حفظ سطح بالای آمادگی ادارات مرتبط با حوزه سیلاب به ویژه در شش ماهه دوم سال موجب تسریع در تصمیمگیری و چابک بودن در اجرایی کردن تصمیمات اخذ شده در زمان بروز حوادث غیرمترقبه خواهد شد.
رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر با تشریح ضرورت برگزاری مستمر جلسات مدیریت بحران گفت: با توجه به انجام مطالعات جامع مدیریت سیلاب در سه شهرستان، مقرر شد تا در جلسه بعد دستگاههای اجرایی، گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه عملیاتی پیشروی خود را ارائه دهند.
گشتاسب ابراز امیدواری کرد: همکاری و همافزایی بین دستگاههای اجرایی، نویدبخش گذری ایمن از فصل سیلاب است و در تلاش هستیم تا از تجربیات گذشته بهرهبرداری کنیم و به سمت بهبود فرآیندها حرکت کنیم.
وی یادآور شد: استان بوشهر برنامههایی را در راستای افزایش ایمنی و کاهش مخاطرات حوادث طبیعی در منطقه در دست اجرا دارد. این برنامهها شامل ارتقاء زیرساختها، لایروبی مسیلها و رودخانهها توسط دستگاههای مرتبط استانی و شهرستانی و اجرای طرح جامع مدیریت آبهای سطحی و سیلاب و استفاده از فناوریهای نوین در شهرستان های پرمخاطره است.
انتهای پیام
نظرات