یاسر اسماعیلی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سازمانها در دوره فعالیت خود با دو چالش اساسی روبرو هستند که شامل وجود احتمال خطاهای پنهان و تأثیر عوامل بیرونی است.
وی افزود: عوامل بیرونی میتوانند منجر به اختلالات اساسی در بهرهبرداری و به بحران تبدیل شوند که اگر سازمانها طرحی برای آمادگی در شرایط اضطراری داشته باشند و آنها را تمرین کنند، میتوانند خسارات را به طور قابل توجهی کاهش دهند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان تصریح کرد: غفلت از اقدامهای واکنشی مناسب و به موقع، عواقب بسیار خطرناکی را به دنبال خواهد داشت و از آنجا که دستیابی به ایمنی کامل ممکن نیست، در کنار اقدامهای پیشگیرانه باید طرحی برای مقابله با حوادث پیشبینی نشده و یا وضعیتهای اضطراری در شرکت وجود داشته باشد.
اسماعیلی با اشاره به مانورهای واکنش سریع، تأکید کرد: این مانورها به شناسایی ظرفیتهای بحران و ارزیابی عملکرد سازمانها در مواجهه با شرایط اضطراری کمک میکند که تیم واکنش سریع آبفای کاشان با سناریوی وقوع سیل به خوبی وارد عمل شد و در زمان کوتاه حادثهای شبیهسازیشده را رفع کرد.
وی گفت: برگزاری مانورهای واکنش سریع به افزایش همافزایی و تقویت ظرفیتهای مدیریتی و عملیاتی کمک میکند و هر سال با یک سناریوی خاص برگزار میشود تا تمرین و آمادگی در بین استانها برای مقابله با حوادث مختلف تقویت شود.
انتهای پیام
نظرات