رحمان فیضقربانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، سطح باغات انار استان را ۹۳۹ هکتار عنوان کرد و افزود: ۸۳۳ هکتار از باغات انار استان بارور بوده و مابقی نهال هستند و هنوز به مرحله باروری نرسیدهاند.
فیضقربانی با بیان اینکه در اکثر شهرستانهای استان بجز در دو شهرستان سردسیر کنگاور و سنقروکلیایی باغ انار داریم، افزود: شهرستان پاوه با ۶۳۵ هکتار بیشترین باغات انار استان را به خود اختصاص داده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: پیشبینی میشود امسال ۴۲۰۰ تن انار از باغات استان برداشت شود که ۳۵۶۰ تن از این میزان در شهرستان پاوه تولید خواهد شد.
فیضقربانی ارقام انار باغات استان کرمانشاه را شامل رباب، نی ریز، ملس و رقم جدید واندرفول عنوان کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه انار تولیدی در استان به ویژه انار تولیدی در باغات شهرستان پاوه در فهرست انواع مرغوب قرار دارد، گفت: انار تولیدی در باغات شهرستان پاوه به دلیل استفاده حداقلی باغداران از کود و سموم دفع آفات جزو محصولات سالم طبقهبندی میشود و تولیدات برخی از باغداران با دریافت مراحل لازم گواهی سلامت هم اخذ کرده است.
وی با بیان اینکه عمده انار تولیدی در استان به مصرف تازهخوری میرسد، یادآور شد: بخشی از محصول تولیدی در استان به ویزه انواع ریزتر آن به شکل رب انار عرضه میشود.
فیضقربانی با بیان اینکه برداشت انار در استان با برداشت ارقام زودرس شروع شده، گفت: برداشت انار در باغات استان تا یک ماه آینده ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات