• شنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1403072821253
  • خبرنگار : 50105

/اقتصاد در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا/

نشانه‌های بحران در اقتصاد آمریکا

نشانه‌های بحران در اقتصاد آمریکا

کسری بودجه آمریکا در سال مالی ۲۰۲۴ از ۱.۸ تریلیون دلار گذشت که سومین کسری بودجه در تاریخ است.

به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که کسری بودجه ایالات‌متحده برای سال مالی ۲۰۲۴ به ۱.۸ تریلیون دلار رسید که بالاترین رقم بعد از دوران کووید بود، زیرا بدهی فدرال برای اولین‌بار از یک تریلیون دلار فراتر رفت و هزینه‌های بهداشت، نظامی و بازنشستگی افزایش یافت.

کسری بودجه برای سال منتهی به ۳۰ سپتامبر ۸ درصد یا ۱۳۸ میلیارد دلار بیشتر از ۱.۷ تریلیون دلار ثبت شده در سال مالی ۲۰۲۳ بود. این سومین کسری بزرگ در تاریخ ایالات متحده پس از کسری بودجه ناشی از بیماری همه گیر به میزان ۳.۱ تریلیون دلار در سال مالی ۲۰۲۰ و ۲.۸ تریلیون دلار در سال مالی ۲۰۲۱ بود.

شکاف بودجه مالی قابل توجه ۶.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی ۲۰۲۴، نسبت به ۶.۲ درصد در سال گذشته، می‌تواند برای استدلال‌های کامالا هریس، پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری پنجم نوامبر، مبنی بر اینکه او مباشر مالی بهتری نسبت به رقیب جمهوری‌خواه دونالد ترامپ خواهد بود، مشکل ایجاد کند.

یک اندیشکده مالی، تخمین زده است که برنامه‌های ترامپ ۷.۵ تریلیون دلار بدهی جدید را ایجاد می‌کند که بیش از دو برابر ۳.۵ تریلیون دلاری است که در پیشنهادهای هریس پیش‌بینی شده بود.

درآمدهای ایالات‌متحده برای سال مالی ۲۰۲۴ به رکورد ۴.۹ تریلیون دلار آمریکا رسید که ۱۱ درصد یا ۴۷۹ میلیارد دلار بیشتر از سال قبل است، زیرا وصول مالیات‌های غیرحضوری و شرکتی رشد کرده است. هزینه‌های مالی ۲۰۲۴ با ۱۰ درصد یا ۶۱۷ میلیارد دلار افزایش به ۶.۸ تریلیون دلار رسید.

بزرگ‌ترین محرک کسری سال، افزایش ۲۹ درصدی هزینه‌های بهره بدهی خزانه‌داری به ۱.۱ تریلیون دلار آمریکا بود که به دلیل ترکیبی از نرخ‌های بهره بالاتر و بدهی بیشتر برای تامین مالی بود. مجموع هزینه‌ها برای برنامه مراقبت‌های بهداشتی برای سالمندان و هزینه‌های دفاعی بیشتر بود.

یک مقام ارشد خزانه داری اظهار کرد که هزینه بهره به عنوان سهم از تولید ناخالص داخلی به ۳.۹۳ درصد رسیده است که کمتر از رکورد ۴.۶۹ درصدی سال ۱۹۹۱ است اما بالاترین درصد از ۴.۰۱ درصد در دسامبر ۱۹۹۸ است.

طبق گزارش رویترز، میانگین متوسط نرخ بهره بدهی فدرال در سپتامبر ۳.۳۲ درصد بود که ۳۵ واحد نسبت به سال قبل افزایش داشت، اما از ۳.۳۵ درصد نسبت به آگوست کمتر بود که اولین کاهش ماهانه از ژانویه ۲۰۲۲ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha