• چهارشنبه / ۲۵ مهر ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1403072519404
  • خبرنگار : 71263

محاکمه مالک فیس‌بوک برای اعتیاد نوجوانان به شبکه اجتماعی

محاکمه مالک فیس‌بوک برای اعتیاد نوجوانان به شبکه اجتماعی

یک قاضی فدرال در کالیفرنیا حکم داد شرکت «متا»، باید با شکایت‌های ایالت‌های آمریکا در خصوص مشکلات سلامت روان نوجوانان به دلیل ماهیت اعتیادآور شبکه‌های اجتماعی فیس‌بوک و اینستاگرام، روبرو شود.

به گزارش ایسنا، ایوان گونزالس راجرز، قاضی منطقه‌ای در اوکلند، با درخواست «متا»، برای رد ادعاهای مطرح شده توسط ایالت‌ها در دو شکایت جداگانه که سال گذشته ارائه شد، مخالفت کرد. یکی این شکایت‌ها از سوی بیش از ۳۰ ایالت از جمله کالیفرنیا و نیویورک تنظیم شده و شکایت دیگر، توسط فلوریدا مطرح شده است.

با این حال، قاضی راجرز محدودیت‌هایی برای ادعاهای ایالت‌ها قائل شد و با این استدلال «متا» موافقت کرد که قانون فدرال معروف به «بخش ۲۳۰» که پلتفرم‌های آنلاین را ساماندهی می‌کند، تا حدی این شرکت را مصون می‌دارد. با این حال، قاضی دریافت ایالت‌ها جزئیات کافی در مورد ادعاهای گمراه کننده این شرکت ارائه کرده اند تا بخش عمده این پرونده شکایت مورد بررسی قرار گیرد.

قاضی همچنین با درخواست «متا»، تیک‌تاک بایت دنس، یوتیوب آلفابت و اسنپ چت، برای رد شکایت‌های صدمه شخصی شاکیان حقیقی مخالفت کرد. نام شرکت‌های دیگر در شکایت ایالت‌ها، مطرح نشده است.

راب بونتا، دادستان کل کالیفرنیا در بیانیه‌ای گفت: «متا» باید در قبال آسیب‌های واقعی که به کودکان اینجا در کالیفرنیا و سراسر کشور وارد کرده است، پاسخگو باشد. وکلای شاکیان آسیب‌های شخصی، در بیانیه‌ای مشترک، این حکم را پیروزی مهمی برای جوانان سراسر کشور خواندند که تحت تاثیر منفی پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی اعتیاد آور و مضر قرار گرفته اند.

یک سخنگوی «متا» گفت: این شرکت با این حکم به طور کلی موافق نیست و ابزارهای متعددی را برای حمایت از والدین و نوجوانان شامل ویژگی جدید «حساب‌های نوجوانان» در اینستاگرام با محافظت‌های اضافی، طراحی کرده است.

یک سخنگوی گوگل این اتهامات را نادرست خواند و گفت: فراهم سازی تجربه ایمن‌تر و سالم‌تر به جوانان همواره اساس کار ما بوده است.

ایالت‌ها به دنبال حکم دادگاه علیه شیوه‌های تجاری غیرقانونی «متا» و خسارت مالی نامشخص هستند.

بر اساس گزارش رویترز، صدها پرونده قضایی توسط شاکیان مختلف تشکیل شده است که شرکت‌های رسانه اجتماعی را به طراحی الگوریتم‌های اعتیادآوری که منجر به اضطراب، افسردگی و مشکلات دیگر در میان نوجوانان می‌شود و در مورد خطرات آنها هشدار نمی‌دهند، متهم کرده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha