محمدرضا شکوهی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد : از ۲۰شهریور ماه همزمان با آغاز فصل برداشت گردو از باغات استان همدان تاکنون ۱۶۰ نفر از درخت گردو سقوط و دچار مصدومیت شدهاند.
وی با بیان اینکه طی مدت فوق متاسفانه پنج نفر در سطح استان به علت سقوط از درخت گردو جان باختند، تصریح کرد: شهرستان تویسرکان قطب گردوی کشور با ۷۶ نفر مصدوم و سه نفر فوتی بیشترین تعداد مصدوم و فوتی را داشته است.
وی افزود: در این حوادث سقوط از درخت، علاوه به تویسرکان، شهرستان همدان طی این مدت دارای ۳۵ نفر مصدوم، ملایر ۲۴ نفر مصدوم، نهاوند ۱۳ نفر مصدوم و دو نفر فوتی، رزن هفت نفر مصدوم، بهار چهار نفر مصدوم و کبودراهنگ یک نفر مصدوم بوده است.
شکوهی تصریح کرد: در این حوادث بیشترین نوع صدمات وارد آسیب به ستون فقرات، اندامهای دست، پا، لگن، سر و گردن است.
به گزارش ایسنا، سقوط از درخت گردو بیشترین عامل مصدومیت و مرگ باغداران با شروع فصل برداشت این محصول است در حالیکه میتوان با رعایت نکات ایمنی از بروز این قبیل حوادث و داغدار شدن خانوادهها جلوگیری کرد.
یکی از مهم ترین دلایلی که موجب وقوع اتفاقات تلخی مانند سقوط برداشت کنندگان گردو از درختان این محصول باغی میشود، ارتفاع بسیار بالا و عمودی درختان گردو است که فرآیند بالا رفتن از آنها، حفظ تعادل و در عین حال تکاندن گردوها را به کاری مشکل تبدیل کرده است.
انتهای پیام
نظرات