• سه‌شنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1403072418450
  • خبرنگار : 71553

وزیر راه تاکید کرد

لزوم تهیه نقشه دستیابی به ترانزیت ۱۵ میلیون تنی بین ایران و جمهوری آذربایجان

لزوم تهیه نقشه دستیابی به ترانزیت ۱۵ میلیون تنی بین ایران و جمهوری آذربایجان

وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به اینکه آمادگی داریم مناسبات دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان را در همه بخش‌ها توسعه دهیم، گفت: لازم است نقشه راه دستیابی به هدف ۱۵ میلیون تن ترانزیت کالا بین دو کشور در سال تهیه شود.

به گزارش ایسنا، فرزانه صادق در نشست مشترک با شاهین مصطفی یف - معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان - با بیان اینکه توسعه ارتباط با جمهوری آذربایجان از اهمیت و جایگاه بالایی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برخوردار است، گفت: اطمینان دارم که این مناسبات با تلاش های جنابعالی در آینده و در راستای منافع دو کشور بیش از پیش ارتقاء خواهد یافت.

وی افزود: مراتب خرسندی خود را از بازگشایی مجدد سفارت جمهوری آذربایجان در تهران اعلام می کنم و آمادگی داریم تا مناسبات دو کشور را در همه بخش‌ها توسعه دهیم.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: آماده‌ایم در کوتاه‌ترین زمان ممکن «شانزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را در تهران برگزار کنیم تا همه زمینه‌های همکاری مرور شود.

صادق با بیان اینکه همکاری در کلیه زمینه‌های حمل و نقل و لجستیک و همینطور در پروژه‌های زیرساختی به طور مستمر در جریان است، گفت: ما اقدام برای ساخت راه‌آهن رشت- آستارا را آغاز کرده‌ایم که نقطه عطفی برای توسعه کریدور شمال جنوب است و مشارکت دولت آذربایجان برای توسعه زیرساختهای ریلی منتهی به این مسیر اهمیت بالایی دارد.

به گفته وی، با توجه به ظرفیت‌های مرزی موجود در بخش جاده‌ای پیشنهاد می‌شود میزان پذیرش ناوگان به صورت روزانه در مرز آستارا به یک‌هزار دستگاه در بیله‌سوار ۸۰۰ دستگاه، در جلفا به ۷۰۰ دستگاه و در پلدشت به ۶۰۰ دستگاه افزایش یابد.

وی همچنین افزود: لازم است تفاهمنامه جامعی درخصوص همکاری دو کشور در بخش حمل‌ونقل تهیه شود که همانطور که زیرساخت‌ها توسعه می‌یابند جریان حمل‌ونقل نیز سرعت یابد.

وی عنوان کرد: می‌توانیم ظرف یک ماه آینده ترتیب برگزاری جلسه و تهیه این تفاهمنامه را بدهیم. همچنین لازم است نقشه راه دستیابی به هدف ۱۵ میلیون تن ترانزیت کالا بین دو کشور در سال تهیه شود.

صادق اظهار کرد: درخصوص توسعه همکاری‌های بندری و دریانوردی لازم است نشست مشترک کارشناسی جهت نهایی‌سازی پیش‌نویس تفاهمنامه همکاری ظرف یک ماه آینده برگزار گردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۷-۲۵ ۱۷:۰۸

بنده مخالف جنگ و قطع روابط با کشورها مخصصا که همسایه باشن هستم اما آذربایجان تا امتیاز نده نباید کشکی سفارت تش رو در ایران بازگشایی کنه وقتی خودش جفتک به بخت خودش میزنه باید تاوان پس بده فعلا امیدوارم از کنسولگری ارتقاع پیدا نکنه