سیامک آزادی در نشست امروز(۲۳ مهر) معرفی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به شرکتهای دانش بنیان کرمانشاه که با حضور جمعی از مدیران این صندوق برگزار شد، از سه رقمی شدن تعداد شرکتهای دانشبنیان استان کرمانشاه خبر داد و با بیان اینکه امروز ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و ۵۰۰ واحد فناور در کرمانشاه داریم، اظهار کرد: قطعا با ظرفیتی که در کرمانشاه وجود دارد، شاهد افزایش کمی و کیفی بیشتر شرکتهای دانشبنیان خواهیم بود.
وی از تولید حدود ۳۰۰ محصول فناورانه از سوی این شرکتها یاد کرد و گفت: شرکتهای دانشبنیان کرمانشاه ۲۰ محصول را به صورت انحصاری تولید میکنند و مجموع محصولات تولیدی انحصاری این شرکتها و محصولاتی که کیفیت بالاتری نسبت به نمونه مشابه در نقاط دیگر کشور دارند، به بیش از ۴۰ مورد میرسد.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به رویکرد جدی که از سال ۱۴۰۰ در استان کرمانشاه دنبال شده، عنوان کرد: تلاش کردیم فعالیت در حوزه فناوری و دانش بنیان اولویتبندی شده و مبتنی بر ظرفیتها، توانمندیها و نیازهای استان باشد.
آزادی سپس به مهمترین چالش پیش روی شرکتهای دانش بنیان که تامین مالی است اشاره کرد و با بیان اینکه بسیاری از این شرکتها از نظر تامین مالی در مضیقه هستند، افزود: متاسفانه متناسب با ظرفیتی که این شرکتها دارند، حمایت مالی از آنها صورت نگرفته است.
آزادی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری را فرصتی مغتنم برای کمک به تامین مالی شرکتهای دانش بنیان دانست و اظهار کرد: با پیگیریهای صورت گرفته مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی سفری سه روز به کرمانشاه دارند تا در قالب این سفر از بیش از ۳۰ شرکت دانش بنیان استان حمایت مالی و غیرمالی صورت بگیرد.
وی افزود: یکی از مزایای حضور مدیران این صندوق در کرمانشاه آن است که فرایند اعطای تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان که به طور معمول یک تا دو ماه طول میکشد، در زمانی بسیار کوتاه انجام خواهد شد. همچنین شرکتها با سایر خدمات این صندوق که بسته کاملی از انواع خدمات حمایتی است، آشنا خواهند شد.
به گفته رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه پس از افزایش اعتبارات صندوق نوآوری و شکوفای ریاست جمهوری، کرمانشاه اولین استان کشور است که میزبان مدیران این صندوق است.
وی ابراز امیدواری کرد، با این روند نیمه دوم امسال از نظر تامین مالی برای شرکتهای دانش بنیان و فناور ویژه باشد.
انتهای پیام
نظرات