مهدی جعفری امروز دوشنبه ۲۳ مهر در حاشیه جلسه ویدئو کنفرانس تبیین برگزاری سرشماری کشاورزی با وزارت کشور اظهارکرد: از آنجایی که در برنامه ریزیها از آمار مربوط به سرشماری سال ۱۳۹۳ استفاده می شود و این اطلاعات مربوط به ۱۰ سال قبل است، عملاً کارایی چندانی در برنامه ریزی بخش کشاورزی ندارد.
وی با اشاره به به سهم ۱۹.۶ درصدی بخش کشاورزی در اشتغال استان و سهم ۲۱.۳۵ درصدی بخش کشاورزی خراسان جنوبی در ارزش افزوده تصریح کرد: باید با شناخت مزیتهای نسبی موجود در خراسان جنوبی در راستای اقتصادی کردن بخش کشاورزی و افزایش ارزش افزوده در این استان اقدام کنیم.
معاون اقتصادی استاندار با ذکر این نکته که سرشماری عمومی کشاورزی نقش محوری و پایه ای در نظام ملی آمارهای کشاورزی هرکشور ایفا میکند، گفت: اطلاعات این سرشماری منبع بسیار مهمی در زمینه تهیه دادههای ساختاری و پایهای بخش کشاورزی محسوب میشود.
به گفته وی؛ طرحهای نمونه گیری شده برای تأمین آمار بخش کشاورزی بر اساس چارچوب های آماری حاصل از سرشماری عمومی کشاورزی آماده و اجرا میشود.
جعفری متذکر شد: اجرای این سرشماری گامی در راستای دستیابی به فهرستهای آماری از تعداد بهره برداران کشاورزی و نیز فراهم کردن اطلاعات این بخش در جهت طبقه بندی مناسب و ساماندهی کشاورزی استان است.
وی با ذکر این نکته که اطلاعات جمع آوری شده در این سرشماری کشاورزی تا ۱۰ سال آینده قابل اصلاح نخواهد بود، تأکید کرد: حساسیت عوامل اجرایی در جمع آوری آمار و نیز دقت مردم و بهره برداران بخش کشاورزی در ارائه اطلاعات، تضمین کننده صحت دادههای حاصل از این سرشماری و ضروری است.
انتهای پیام
نظرات