حسن بروشکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: این تعداد دانش آموز در ۳۴ منطقه آموزشی و در شهرستانها و مناطق مختلف استان در مدارس حضور یافته و درصدد بهرهمندی از نعمت سواد هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: همه خدماتی که به دانش آموزان عادی ایرانی در مدارس ارائه میشود؛ به دانش آموزان اتباع و فاقدین مدارک هویتی نیز تعلق میگیرد.
بروشکی خاطرنشان کرد: شرایط تحصیل و حضور دانش آموزان اتباع و فاقدین مدارک هویتی در مدارس مانند دانش آموزان ایرانی بوده و این گونه دانش آموزان از پرداخت شهریه و هزینه کتب درسی نیز معاف هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان همچنین در ادامه بر لزوم بهرهگیری از همه ظرفیتهای درونی و برون سازمانی با هدف شناسایی، جذب و هدایت بازماندگان و تارکان تحصیل تاکید کرد.
بروشکی افزود: در مقوله بازماندگی از تحصیل مؤلفههای مختلفی تاثیرگذار هستند که از آن جمله میتوان به فقر اقتصادی و فرهنگی، کودکان کار، مرزی بودن استان و شغلهای کاذب، ازدواجهای زودهنگام و مواردی از این قبیل اشاره کرد.
وی افزود: آموزش و پرورش تلاش میکند تا با بهرهگیری از همه توان و مقدورات زمینه بازگشت بازماندگان و تارکان تحصیل را به چرخه آموزش مهیا کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: توسعه مدارس شبانه روزی، توسعه مدارس و مراکز مهارتی و هنرستانها، تقویت طرح روستا مرکزی و تخصیص اعتبارات و ردیفهای بودجه خاص این موضوع میتواند در مسیر ارتقاء پوشش حداکثری تحصیلی موثر واقع شود.
انتهای پیام
نظرات