• شنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۳ / ۱۷:۲۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403072116440
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل میراث‌فرهنگی مازندران اعلام کرد

رونمایی از چهار غذای اصیل مازندران در جشنواره «زردکیجا»

رونمایی از چهار غذای اصیل مازندران در جشنواره «زردکیجا»

ایسنا/مازندران مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: چهار غذای اصیل مازنی در جشنواره زردکیجا شهرستان میاندرود، رونمایی شد.

حسین ایزدی  امروز ۲۱ مهر در مراسم جشنواره زردکیجا که در شهرستان میاندرود برگزار شد با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره‌هایی رونق گردشگری را در مناطق در حال توسعه به دنبال خواهد داشت، اظهار کرد: شهرستان میاندرود ظرفیت‌های بسیاری دارد و فقط در قالب این برنامه‌ها می‌توان آن را معرفی کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به ثبت ۱۵ رویداد مازندران در تقویم رویدادهای گردشگری کشور افزود: مردم نقش حیاتی در توسعه گردشگری دارند این برنامه‌ها نیز با حضور مردم و تشکل‌های مردم نهاد موفق‌تر خواهد بود.

وی ادامه داد: شرق مازندران به لحاظ طبیعت‌گردی و گردشگری از پتانسیل بالایی برخوردار است که با برنامه‌های هدفمند می‌توان ازاین ظرفیت‌ها به بهترین شکل بهره‌برداری شود.

رونمایی از چهار غذای اصیل مازندران در جشنواره «زردکیجا»

ایزدی ضمن رونمایی از الواح ثبت چهار غذای اصیل مازندرانی، «حلیم‌او خارش، لاک‌سو، خمیر آش و پلاپتی نون( نان برنجی) » در این جشنواره اظهار کرد: از گذشته تنوع اقلیم مازندران کوهستان، ساحل، جنگل و دشت موجب تنوع غذاهای مردم استان با روش‌های طبخ متفاوت بوه که متاسفانه هنوز آنطور که باید در منوی تاسیسات پذیرایی و اقامتی گردشگری جای نگرفته است.

رونمایی از چهار غذای اصیل مازندران در جشنواره «زردکیجا»

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی مازندران، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از گردشگری غذا به عنوان یکی از شاخه‌های پرطرفدار گردشگری بین‌المللی یاد کرد و گفت: بخش خصوصی فعال در این حوزه با کمی خلاقیت می‌تواند از غذاهای سنتی منطقه برای برندسازی مجموعه خود استفاده کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha