• شنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403072116407
  • خبرنگار : 71496

اردن: شورای امنیت به مصونیت از مجازات رژیم صهیونیستی خاتمه دهد

اردن: شورای امنیت به مصونیت از مجازات رژیم صهیونیستی خاتمه دهد

وزیر خارجه اردن از شورای امنیت خواست مصونیت از مجازات رژیم صهیونیستی را لغو کند. همچنین او از کشورهایی که خواستار توقف تنش جدی در منطقه هستند، خواست ارسال تسلیحات برای رژیم صهیونیستی را متوقف کنند.

به گزارش ایسنا، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن امروز (شنبه) در حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس» نوشت: اسرائیل باید وادار شود فورا جنگ‌های غیرقانونی‌ خود را متوقف کند در غیر این صورت منطقه را به اعماق جنگی منطقه‌ای خواهد کشاند.

الصفدی تاکید کرد: تا زمانی که نتانیاهو و وزرای افراطی‌اش محاکمه نشوند، اسرائیل هرگز جنایاتش در غزه، کرانه باختری و لبنان را متوقف نخواهد کرد.

به گزارش سایت «صدی البلد»، وزیر خارجه اردن در ادامه نوشت: اگر مصونیت از مجازاتی که جامعه بین‌الملل همچنان به آن می‌بخشد و سلاح‌هایی که هنوز برخی کشورها برای آن (اسرائیل) ارسال می‌کنند، نبود، نمی‌توانست تمام این حملات از جمله حملات علیه یگان‌های یونیفل را انجام دهد.

همچنین او تاکید کرد: پس از گذشت یک سال از جنگ، کشتارها و پاکسازی نژادی در غزه در کنار آوارگی هزاران تن و کشته و زخمی شدن مردم در کرانه باختری و لبنان و از جمله آنها خبرنگاران، فعالان حوزه انسانی، سربازان لبنانی و نیروهای یونیفل، شورای امنیت هیچ دلیلی برای عمل نکردن به وظایف خود ندارد و باید مصونیت از مجازات اسرائیل را لغو کرده و فروش سلاح به آن را ممنوع کند.

وزیر خارجه لبنان در ادامه نیز گفت: کشورهایی که واقعا می‌خواهند تنش خطرناک در منطقه متوقف شود و به دنبال صلح و امنیت در خاورمیانه هستند، باید فورا کمک‌های تسلیحاتی به اسرائیل را که از آنها در حملات خود استفاده می‌کند، متوقف کنند، فصل هفتم باید اجرا شود تا اسرائیل را به اجرای قوانین بین‌المللی و توقف فوری تمامی جنگ‌های غیرقانونی‌اش ملزم کند، در غیر این صورت کابینه افراطی اسرائیل در راستای تضعیف اعتبار این قوانین و نهادهای بین‌المللی اقدام خواهد کرد و منطقه را به اعماق جنگی منطقه‌ای خواهد کشاند که اثرات آن در آن سوی مرزهای منطقه نیز  احساس خواهد شد.

فصل هفتم منشور ملل متحد اختیارات شورای امنیت سازمان ملل را برای حفظ صلح بیان می‌کند و به این شورا اجازه می‌دهد تا «وجود هرگونه تهدیدی برای صلح، نقض صلح یا اقدام تجاوزگرانه» را تعیین کند و اقدامات نظامی و غیرنظامی را برای «برقراری صلح و امنیت بین‌المللی» انجام دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha