«حسین حیدری» در نشست بررسی مسائل و مشکلات مربوط به کاشت گندم و جو با توجه به شروع فصل زراعی جدید، با اشاره به این که در سال زراعی گذشته بیش از چهار هزار تن گندم از ارقام سیستان، نارین، طلایی و برزگر از سطح سه هزار و ۶۰۰ هکتار مزارع این شهرستان برداشت شده است، بر پیگیری تامین نهادههای لازم برای کاشت، شامل بذر گواهی شده و کودهای شیمیایی ازته فسفاته و پتاسه لازم تاکید کرد.
وی گفت: به منظور افزایش بهروهوری ضروری است که کشاورزان از بذور گواهی شده استفاده کنند و در صورت استفاده از بذور خود مصرفی، آموزش لازم در زمینه ضدعفونی توسط کارشناسان جهادکشاورزی صورت گیرد.
حیدری همچنین تصریح کرد: در راستای عملکرد بالاتر و تولید بیشتر در واحد سطح و پیشگیری از آلودگی مزارع به بیماریهای گیاهی و انواع سیاهکها نیز ضروری است که کارشناسان در کلیه مراحل کاشت، داشت و برداشت گندم در مزارع حضور فعال داشته و با همکاری اداره ترویج نسبت به ارائه آموزشهای لازم به کشاورزان اقدام کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی خاتم، شهرستان خاتم در استان یزد که در فاصله ۲۴۰ کیلومتری جنوب مرکز استان واقع شده، علاوه بر رتبه اول تولید بذور استراتژیک گندم و جو در استان، با ۱۰ هزار و ۷۹ هکتار سطح زیرکشت محصولات زراعی، ۳۶ درصد از سطح زراعی استان را به خود اختصاص داده است.
انتهای یپام
نظرات