غلامرضا سرگزی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص اقدامات مدیریتی و بهداشتی در صنعت پرورش طیور اظهار کرد: مجموعه فعالیت های پیشگیرانه، درمانی و آموزشی دامپزشکی سیستان و بلوچستان در جهت توسعه پرورش طیور و رشد تولید است که این مهم با انجام فعالیت های مختلفی از جمله واکسیناسیون، بازدیدهای میدانی و مراقبت و کنترل بیماری با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان دامپزشکی صورت میگیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزشهای بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی به مرغداران ارائه میشود.
وی ادامه داد: در کنار اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی در پرورش طیور صنعتی توجه ویژه ای به طیور بومی و روستایی داریم و طیور بومی در ۲ هزار و ۱۸ واحد روستایی و عشایری در برابر نیوکاسل واکسیناسیون شدند که در این راستا در یکسال گذشته بیش از ۸۶۵ هزار قطعه زیر پوشش واکسیناسیون قرار گرفت.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: همچنین بیش از ۶ هزار مورد نمونه برداری در سطح واحدهای صنعتی طیور استان جهت رصد و پایش بیماریهای واگیر طیور داشتهایم که به طور قطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال زایی مربوطه خواهد بود.
وی گفت: به منظور افزایش بازدهی تولید و پیشگیری از بیماریهایی مانند نیوکاسل، آنگارا و آنفلوانزا توصیه میشود هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات وحش را با قید فوریت به نزدیکترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش تا اقدامات متناسب برنامهریزی و عملیاتی شود.
سرگزی بیان کرد: روستائیان باید نسبت به نگهداری طیور خود در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجرآبزی و پرندگان آزاد پرواز اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات