امیر حسن زاده امروز ۱۸ مهرماه در نشست مشترک فعالان اقتصادی با مدیرکل بازرسی استان کرمان ضمن تشکر از اتاق بازرگانی در پیگیری مسائل اقتصادی اظهار کرد: ۸۵ درصد اقتصاد استان کرمان را بخش خصوصی و واحدهای کارگری تشکیل میدهند.
وی با اشاره به برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی و تاکید بر اینکه وظیفه داریم دستاوردها را بگوییم، افزود: مشکلات، نواقص و عقب افتادگی هم هست و باید همه مسائل را با هم ببنیم و دید مثبت داشته باشیم.
حسن زاده تصریح کرد: تهران برای ما کاری نمیکند و باید با استفاده از اختیارات استان مشکلات را حل کنیم و باید با همکاری سازمان بازرسی و با قوانین موجود و ظرفیتها، کرمان را بسازیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تاکید بر لزوم تولید صادراتمحور عنوان کرد: صادرات هم نداشته باشیم، باید برای فروش در داخل استان محصول تولید کنیم. ضمن اینکه در کارگروه توسعه صادرات، کار را دنبال میکنیم.
وی با بیان اینکه دستگاهها مکلف هستند به واحدهای تولیدی کمک کنند، گفت: کار ما در دستگاههای اجرایی خدمترسانی به مردم است. ضمن اینکه فعالان اقتصادی باید یکدیگر را در استان تقویت کنند و یک تیم بشویم و بایستی از تخریب هم بپرهیزیم.
حسن زاده در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: صنایع جنبی و پایین دستی در استان کرمان شکل نگرفته و دفاتر شرکتهای بزرگ در تهران و هزینههای دفتر و رفت و آمدها عدد قابل توجهی است.
معاون استاندار کرمان همچنین با بیان اینکه تعداد زیادی پهنههای معدنی واگذار شده اما معدن فعال نیست و اشتغالی ایجاد نکرده، گفت: بایستی سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرده و معادن غیرفعال به مزایده گذاشته برود و ترک فعلهای در این حوزه دنبال شود.
وی بیان کرد: انتقال حساب شرکتهای بزرگ به استان کرمان پیگیری شده اما کار قابل قبولی صورت نگرفته و امیدواریم با ورود بازرسی، این موضوع به نتیجه برسد.
حسن زاده در پایان با بیان اینکه مسیر توسعه و پیشرفت استان کرمان کُند است، تصریح کرد: در حوزه کشاروزی علی رغم اینکه بیشترین مصرف آب را داریم، بهرهوری پایین است.
انتهای پیام
نظرات